Flavius Stoican mizează pe doi tineri pentru postul de portar. Cine primeşte încredere la Iaşi după despărţirea de Alberto Cobrea

10 ian 2019 2638 afişări Comentează şi tu Liga 1
Flavius Stoican mizează pe doi tineri pentru postul de portar. Cine primeşte încredere la Iaşi după despărţirea de Alberto Cobrea 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17833430/2/axinte-teodor.jpg

Antrenorul Flavius Stoican a renunţat în această iarnă la mai mulţi jucători, între care şi portarul Alberto Cobrea. În aceste condiţii, Poli Iaşi a rămas în lot cu un singur goalkeeper experimentat, Denis Rusu, acesta avându-i alături pe mai tinerii colegi Ştefan Târnovanu şi Teodor Axinte, ultimul revenit la echipă de la Lugoj, unde a evoluat sub formă de împrumut.

Stoican a declarat că are încredere în cei doi tineri de 18 ani şi intenţionează să-i dea mai multe şanse lui Târnovanu, ce poate deveni o soluţie viabilă în sezonul viitor pentru regula Under 21.

”Eu am încredere în Denis Rusu şi cei doi tineri portari pe care mă bazez, Ştefan Târnovanu şi Teodor Axinte, care a revenit de la Lugoj, unde a fost împrumutat şi a avut o evoluţie bună. Vreau să le dau şansa să joace în cantonamentul din Antalya, să arate ceea ce pot, mai ales că din sezonul viitor singurii jucători eligibili pentru regula Under 21 pe care îi am acum vor fi Danale, Târnovanu şi Axinte. De aceea vreau să merg pe mâna lui Târnovanu şi Rusu, iar atunci când voi avea şansa o să-i dau şansa şi lui Axinte. Voi aduce un portar experimentat doar dacă este de valoarea lui Denis Rusu”, a declarat Flavius Stoican.

Ştefan Târnovanu a debutat în Liga 1 Betano în acest an, la doar 18 ani, bifând două prezenţe pe prima scenă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.