"Feroviarii" au jucat la cacealma! NU aveau voie să facă apel TAS: "N-au fost sacţionaţi, deci n-aveau motiv!" Cât de complicat e cazul

17 mai 2012 13399 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Feroviarii" au jucat la cacealma! NU aveau voie să facă apel TAS: "N-au fost sacţionaţi, deci n-aveau motiv!" Cât de complicat e cazul no title

Situaţia din cazul incidentelor de la "U" - CFR este mult mai complicată decât pare. Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate, "feroviarii" au depus ieri un apel declarativ la TAS, prin care cer suspendarea hotărârii dată de Comisiile de Disciplină şi Recurs, şi anume rejucarea partidei din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Dacă organismul de la Lausanne le va da câştig de cauză, Liga I ar fi aruncată într-o situaţie aproape fără ieşire. Meciul programat mâine ar trebui să se rejoace în altă zi, însă regulamentul LPF nu permite ca o partidă să fie amânată după data la care se termină campionatul, adică duminică, 20 mai.

În plus, Cătălin Ciubotă, avocatul LPF, spune că oficialii grupării din Gruia nu aveau ce să reclame la TAS, în condiţiile în care CFR n-a primit încă nicio sancţiune. TAS îşi va anunţa decizia vineri, la ora 13.00, ora României.

"Propriu-zis, CFR nu este sancţionată, deci nu poate face un apel la TAS. Ei au făcut apel la TAS, dar fără să aibă dreptul. Pe lângă acel apel declarativ, ei au făcut o cerere de suspendare a hotărârilor date de cele două comisii, de Disciplină şi de Recurs.

TAS-ul se va pronunţa mâine în privinţa acestei cereri de suspendare a deciziei. Dacă ei anulează judecata, nu se mai joacă meciul. Şi ne trezim într-un caz complicat, deoarece meciului nu mai poate fi programat, coform regulamentului. Ar fi o pată neagră pentru TAS dacă ar anula mâine decizia.

Comisia de Disciplină a reţinut că Ricardo Cadu a fost lovit după Tudor a încheiat meciului. Sunt acolo nişte nesicronizări în privinţa minutelor"
, a declarat Cătălin Ciubotă la DigiSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.