FCSB nu îl lasă să plece. Mihai Stoica: "A semnat până în 2020" + Soarta lui Filipe Teixeira

5 dec 2018 4925 afişări Liga 1
FCSB nu îl lasă să plece. Mihai Stoica: "A semnat până în 2020" + Soarta lui Filipe Teixeira

FCSB nu vrea să îşi piardă jucătorii, iar semnăturile au început să apară. Primul care şi-a prelungit contractul cu vicecampioana României este Mihai Roman. Mijilocaşul de 34 de ani a venit în vara anului 2018 de la FC Botoşani şi şi-a câştigat locul în echipa lui Nicolae Dică.

Fotbalistul a fost adus la roş-albaştri în contul unei datorii pe care gruparea botoşăneană o avea faţă de Becali, în valoare de 400.000 de euro. 

"Mihai Roman şi-a prelungit până în 2020 contractul! Vă pot spune că va juca la noi până atunci. Şi Teixeira îşi va prelungi contractul în curând. Avem un patron care vrea să aducă tot ceea ce este mai bun şi este normal acest lucru", a precizat managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, pentru Digi Sport, sursă care a notat că Teixeira avea un contract în derulare cu FCSB, care expira la finalul lui 2018, dar cu o clauză că se va prelungi automat până la finalul acestui sezon în cazul în care echipa va ajunge să evolueze în grupele europene. Chiar dacă acest obiectiv a fost ratat, latifundiarul din Pipera a decis că şi Felipe merită să rămână la echipă, el fiind considerat un exemplu de urmat pentru mai tinerii colegi.

Teixeira va fi remunerat în continuare cu 15.000 de euro, indiferent de minutele pe care le va juca de acum înainte.  
 
RUSESCU NU PLEACĂ

"Dacă ar fi să decid eu, nu aş aduce pe nimeni. Nici acum în iarnă, nici vara viitoare. Avem un lot care corespunde atât din punct de vedere valoric, cât şi numeric. 

Nu se pune problema să plece Rusescu. 

Am avut jucători care s-au bătut, iar după cinci minute erau cei mai buni prieteni. 

Filip dacă nu se face antrenor, poate să fie un bun conducător", a mai continuat Mihai Stoica.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.