FCSB face spectacol, Becali e mulţumit, dar vrea mai mult: "Am o mică nemulţumire". Cine l-a dezamăgit şi pe cine a lăudat: "Zici că e Sergio Ramos!"

11 feb 2019 16190 afişări Liga 1
FCSB face spectacol, Becali e mulţumit, dar vrea mai mult: "Am o mică nemulţumire". Cine l-a dezamăgit şi pe cine a lăudat: "Zici că e Sergio Ramos!"

FCSB s-a distrat cu Hermannstadt, 3-0 pe Arena Naţională, iar prestaţia l-a mulţumit pe Gigi Becali (60 de ani). Chiar dacă echipa s-a ridicat la un nivel bun şi a câştigat fără niciun fel de problemă, omul de afaceri are o problemă cu "reducerea motoarelor".

Într-un discurs în care i-a lăudat pe Hora şi Filip şi s-a declarat nemulţumit de Florentin Matei, latifundiarul din Pipera i-a atras atenţia lui Mihai Teja că echipele mari nu reduc ritmul în momentul în care au un avantaj mare, aşa cum s-a întâmplat cu FCSB în această seară: "A fost la discreţia noastră meciul, dar, totuşi, am o mică nemulţumire. Mai trebuia două, trei goluri. O echipă mare nu lasă motoarele niciodată. Sunt mulţumit de nişte chestii. Îl văd pe Florinel Coman că-i fotbalist, mă încânta asta. A venit Pintilii şi nu o să mai avem niciun fel de problemă, zic eu. Dar vreau atitudinea pe care am avut-o în primele 20 de minute mereu.

Steaua nu trebuie să dea nicio şansă adversarului. Nu poţi spune după un singur meci că-i atacantul pe care-l voiam de mult... Eu zic, cred, că din toate transferurile pe care le-am făcut, cred că Hora e cel mai reuşit. Matei m-a dezamăgit!

L-am avut pe Planic rezervă. Pentru ce să mai dau 150.000 de euro? Filip, după părerea mea, e super fundaş! Iese cu mingea la picior, zici că e Sergio Ramos"
, a declarat Gigi Becali, luni seară, la puţin timp după victoria cu Hermannstadt.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.