FCM Târgu Mureş respinge orice acuzaţie! "Ţerbea era doar un apropiat al clubului, nu avea o funcţie oficială!"

26 sep 2011 1334 afişări Liga 1
FCM Târgu Mureş respinge orice acuzaţie! "Ţerbea era doar un apropiat al clubului, nu avea o funcţie oficială!" FCM Târgu Mureş respinge orice acuzaţie! "Ţerbea era doar un apropiat al clubului, nu avea o funcţie oficială!"

Implicată în scandalul de corupţie de la CCA, FCM Târgu Mureş respinge acuzaţiile conform cărora ar fi fost avantajată de arbitraje, în urma unor mite date către preşedintele Vasile Avram, aflat în arest.

Fostul director general al clubului din Târgu Mureş, Aurelian Băbuţan, a precizat că, atâta timp cât a activat el la echipă, Ţerbea, acuzat şi el în această anchetă, nu făcea parte din conducerea mureşenilor.

"Domnul Ţerbea nu era un oficial al clubului. Nici nu cred că era sponsor. Era o persoană apropiată clubului, îl cunoşteam, ştiam că are o echipă de futsal şi că e membru în Comitetul Executiv. Ar fi nedrept să luăm din meritul jucătorilor şi să se spună că am fost ajutaţi de arbitri. În acest sezon am pierdut cu Dinamo, printr-un gol în care nici azi nu se ştie dacă mingea a trecut linia porţii. Probabil că la meiul cu Universitatea Cluj am fost avantajaţi, dar de la un singur meci să spunem că am fost ajutaţi e prea mult".

"Eu niciodată nu mi-am permis să sun vreun arbitru sau pe cineva din arbitraj. Nici nu-l cunosc personal pe dommnul Avram. Doar din presă am citit că domnul Avram a venit cu elicopterul la un meci. Eu eram apropiat de jucători şi de echipă, doar pe linie sportivă", a spus Băbuţan la Sport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.