FC Brașov – Astra 1-1. Cristi Ganea a deschis scorul, Tembo a egalat cu un șut superb. Brașovenii au terminat partida cu doi oameni mai puțin. Gorjenii au făcut show în Gruia: CFR Cluj – Pandurii 0-4

  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Brașov – Astra 1-1 (Cr. Ganea ’40 / Tembo ’80 )

FC Brașov: Iacob – Matei, Novakovic, Artjunin, Novak (Moraru ’88) – Juric, Zlomisic – Bencum, Cr. Ganea, Aganovic (Goian ’85)  – Constantinescu (Buga ’90)
Rezervă: Mutu,  Leko, Țîră, L. Ganea
Antrenor: Vjekoslav Lokica

Astra: Lung Jr. – Gorupec, Oros, Ben Youssef, Junior Morais – Laban (Spătaru ’46) , Seto (Tembo ’71) , Florescu – Enache (De Amorim ’46), Fatai, Budescu
Rezerve: Gavrilaș, Yahaya, Găman, Rus,
Antrenor: Oleg Protasov

CFR Cluj – Pandurii 0-4 (M. Roman ‘2, Eric ’83, Shalaj ’85, Amadio aut. ’45 )

CFR Cluj: Amadio – Lopes, Larie, Ene, Camora (Jakolis ’37) – Deac, Muniru, Carp, Chanturia (Păun ’68)  – Jazvic, Tade
Rezerve: Vâtcă, Negruț, Kereki, Petruș, Cubleșan
Antrenor: Eugen Trică

Pandurii: Gliwa – Ungurușan, Cordoș, Vasiljevic, Momcilovic – Anton (Eric ’61), Pintilii, Nistor – Buleică (Shalaj ’68), M. Roman (Matulevicius ’75), Nicoară
Rezerve: Stanca, Șandru, Pleașcă, Răduț
Antrenor: Edi Iordănescu

22:24 S-a terminat meciul de la FC Brașov. 1-1 după 90 de minute modeste, în urma cărora brașovenii ar fi putut obține 3 puncte foarte importante. Ganea a deschis scorul în minutul 40, pentru ca Tembo să egaleze în minutul 80, cu o execuție excepțională. Sunt Cristian Voicu, vă mulțumesc pentru atenție. Ne recitim mâine!


22:14 Au trecut 84 de minute, iar FC Brașov evoluează cu doi oameni în minus, moment în care Lokica se decide să facă prima schimbare. Una defensivă, evident. Iese Aganovic și intră Lucian Goian, fundaș care în această iarnă a fost la un pas de revenirea la Dinamo.


22:11 GOOOOOOOOOOOOL ASTRA! Marchează Tembo, omul introdus pe teren în urmă cu câteva minute de Oleg Protasov. O execuție superbă: șut cu dreptul, de la 25 de metri, în vinclul porții lui Iacob. Brașovenii au rezistat doar câteva zeci de secunde cu un om mai puțin, iar Astra mai are la dispoziție 10 minute pentru a pleca cu 3 puncte de sub Tâmpa.


22:07 Situația devine dramatică pentru FC Brașov. Juric primește al doilea cartonaș galben, după un fault dur asupra lui Junior Morais și părăsește terenul. Mai sunt 13 minute din acest meci.


22:00 Omul care ar trebui să o ajute cel mai mult pe Astra face ce știe mai bine, adică nu se concentrează și nu are nicio realizare. Mai mult, Budescu ia și un cartonaș galben. Giurgiuvenii joacă de ceva vreme cu un om în plus, dar nu s-a schimbat nimic în joc.


21:53 Ei bine, de asta nu avea nevoie echipa antrenată de Vjekoslav Lokic. Croatul Bencum primește al doilea galben după un gest inutil. A fost surprins în ofsaid, după care a refuzat să-i dea mingea lui Silviu Lung Jr., motiv pentru care a primit al doilea galben și a fost eliminat. Urmează 25 de minute grele pentru FC Brașov.


21:45 Au trecut 10 minute și din repriza secundă. Astra, echipa condusă, ar trebui să conteze mai mult în atac, dar lucrurile nu stau chiar așa. Lucruri notabile? Un cartonaș galben primit de Dan Spătaru (da, ați citit bine) și un șut al lui Takayuki mult peste poartă.


21:34 Ne pregătim de startul reprizei secunde. Așa cum era de așteptat, Oleg Protasov a mutat la pauză. Spătaru și De Amorim au intrat pe teren în locul lui Enache și Laban. De cealaltă parte, FC Brașov a revenit de la vestiare în aceeași formulă.


21:19 S/a terminat prima repriză. Un rezultat oarecum neașteptat după primele 45 de minute, în care cele două echipe nu au ieșit prea mult în evidență. Mai jos, o imagine cu marcatorul golului, Cristi Ganea, care în turul campionatului a evoluat în Liga 2, la Săgeata Năvodari.


21:13 GOOOOOOOOOL FC BRAȘOV! Laban pasează neglijent în spate, spre Oros, Cristi Ganea recuperează și șutează la colțul scurt, cu stângul, fără șanse pentru Silviu Lung. Este 1-0 pentru gazde, iar golul vine la fix pentru a dezmorți un meci al cărui ritm nu era unul impresionant.


20:52 Au trecut 20 de minute, iar meciul este unul echilibrat, în media celor pe care le-am văzut în acest retur în Liga 1. Ca o idee, Lovica pare un antrenor care pune accentul pe disciplină și tactică. FC Brașov nu oferă foarte multe spații, e o echipă care se apără bine, dar care are dificultăți pe faza de atac. De partea cealaltă, Astra e echipa mai omogenă și cu mai multă calitate pe faza ofensivă, avantaje de care nu a profitat încă.


20:43 Înțelegem de ce Gabi Matei nu a jucat prea mult în tricoul Stelei. Fundașul Brașovului a respins complet greșit o minge în mijlocul careului, care a ajuns la Fatai. Nigerianul Astrei a șutat, dar Iacob a respins, pentru ca mai apoi să rețină mingea în fața lui Seto Takayuki.


20:40 Oros face o greșeală de începător și pierde mingea în fața lui Constantinescu în propria jumătate. Îl faultează apoi pe atacantul brașovean, scapă de cartonașul galben, dar oferă gazdelor o fază fixă periculoasă.


20:30 A început partida de la Brașov. Din păcate, unul dintre marile minusuri ale fotbalului românesc se vede din plin. În tribune sunt foarte puțini oameni.


19:58 Avem și echipele de start pentru ultimul meci al zilei, cel dintre FC Brașov și Astra.

FC Brașov: Iacob – Matei, Novakovic, Artjunin, Novak – Juric, Zlomisic – Bencum, Cr. Ganea, Aganovic – Constantinescu
Rezervă: Mutu, Goian, Leko, Moraru, Buga, Țîră, L. Ganea
Antrenor: Vjekoslav Lokica

Astra: Lung Jr. – Gorupec, Oros, Ben Youssef, Junior Morais – Laban, Seto, Florescu – Enache, Fatai, Budescu
Rezerve: Gavrilaș, Yahaya, Găman, Rus, De Amorim, Tembo, Spătaru
Antrenor: Oleg Protasov


19:53 E final de meci în Gruia. CFR pierde clar, 0-4, într-un meci în care a avut nevoie de mai bine de o oră pentru a trage primul șut pe spațiul porții adverse. Clujenii rămân pe ultimul loc în Liga 1, în timp ce Pandurii, care astăzi a evoluat excelent, scapă momentan de grijile retrogradării și urcă pe locul 8.


19:42 GOOOOOOL PANDURII! La nici un minut de la reușita lui Eric, Shalaj face 4-0, după o pasă excepțională a brazilianului. Prea multe nu ar fi de spus. Pandurii a dominat meciul de la un capăt la celălalt și va obține o victorie meritată.


19:40 GOOOOOL PANDURII! Scorul ia proporții. Eric marchează cu un vole de la marginea careului, după ce înainte a preluat o minge cu mâna.


19:25 După o primă repriză bună, ritmul a mai scăzut. Pandurii dă senzația că nu mai vrea să forțeze și joacă relaxat la adăpostul avantajului de două goluri luat încă din minutul 45, în timp ce echipa antrenată de Trică arată că ar vrea mai mult, dar că nu poate pune în pericol poarta lui Gliwa.


19:18 Este 2-0, dar Edi Iordănescu nu se gândește să închidă jocul. Iese Anton și intră Eric.


19:04 A început repriza secundă.


18:49 GOOOOOOOOL PANDURII! O astfel de repriză nu se putea încheia mai rău. Nistor a bătut un corner de pe partea stângă, Pintilii a sărit pe sub minge, iar Amadio a trimis balonul în propria poartă. Este 2-0 pentru Pandurii după 45 de minute dominate clar. Revenim în 15 minute cu informații din repriza secundă.


18:38 Veștile proaste continuă pentru Trică. S-a accidentat Camora, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei, care a fost schimbat cu croatul Jakolis.


18:30 Eugen Trică are o misiune foarte grea astăzi. Cu o echipă demoralizată de cele 24 de puncte pierdute trebuie să înfrunte o formație a Pandurilor care face un meci foarte bun.


18:26 Dominația Pandurilor continuă și pare doar o chestiune de timp marcarea unui nou gol. Anton șutează de la distanță, Amadio respinge, Vasiljevic rmărește mingea, dar același portar al CFR-ului are un nou reflex extraordinar.


18:20 Pandurii e echipa mai bună în primele 20 de minute. Nicoară s-a distrat cu Lopes, pe care l-a driblat foarte ușor, a ajuns în poziție de 1 vs. 1 cu Amadio, dar a finalizat slab. Putea fi 2-0 pentru echipa antrenată de Edi Iordănescu, care domină meciul.


18:06 GOOOOOOL PANDURII! N-au trecut decât două minute de la startul meciului și echipa antrenată de Edi Iordănescu a și marcat. Mihai Roman a reluat în plasă o centrare excelentă de pe partea stângă a lui Momcilovic.


18:02 A început partida.


17:31 Bună seara! După un meci controversat la Craiova, unde CS U și Steaua au remizat, scor 0-0, ne vom îndrepta atenția spre ultimele două partide ale zilei. Mai întâi, echipele de start de la CFR Cluj – Pandurii.

CFR Cluj: Amadio – Lopes, Larie, Ene, Camora – Deac, Muniru, Carp, Chanturia – Jazvic, Tade
Rezerve: Vâtcă, Jakolis, Păun, Negruț, Kereki, Petruș, Cubleșan
Antrenor: Eugen Trică

Pandurii: Gliwa – Ungurușan, Cordoș, Vasiljevic, Momciljovic – Anton, Pintilii, Nistor – Buleică, M. Roman, Nicoară
Rezerve: Stanca, Șandru, Pleașcă, Eric, Shalaj, Matulevicius, Răduț
Antrenor: Edi Iordănescu


CFR și Pandurii se întâlnesc, la Cluj, de la ora 18:00, în a doua partidă a zilei de sâmbătă din Liga 1.

Pe ultimul loc al clasamentului, după ce au fost depunctați cu 24 de puncte, clujenii au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu celelalte echipe aflate în zona retrogradării. După un punct obținut greu, 0-0 pe terenul Ceahlăului, fotbaliștii antrenați de Eugen Trică vor avea o misiune destul de grea astăzi, pe teren propriu, unde vor primi vizita Pandurilor, una dintre echipele cu un joc foarte bun în 2015.

După o victorie frumoasă în semifinalele Cupei Ligii, 2-1 pe teren propriu cu Dinamo, Pandurii a pierdut primul meci al returului, 0-1 la Târgu Jiu cu CS U Craiova, înfrângere care a ținut-o în în zona retrogradării, pe locul 12, cu 18 puncte acumulate.

În meciul tur, cu Vasile Miriuță, respectiv Petre Grigoraș pe banca tehnică, cele două formații au remizat, scor 0-0.

Echipele probabile:

CFR: Amadio – Tiago Lopes, Larie, Ene, Camora – Deac, Muniru, Carp, Chanturia – Jazvic, Tade
Antrenor: Eugen Trică

Pandurii: Gliwa – Ungurușan, Cordoș, Vasiljevic, Momcilovic – P. Anton, Pintilii, Nistor – Buleică, M. Roman, Nicoară
Antrenor: E. Iordănescu

De la 20:30, în ultimul meci al zile, FC Brașov și Astra vor juca pe terenul primeia, într-un meci între două echipe aflate în situații cu totul și cu totul diferite.

Astra ocupă locul 6, dar o victorie sub Tâmpa ar aduce-o până pe locul 3, în timp ce FC Brașov traversează o formă proastă, având o serie de 5 înfrângeri consecutive. Ardelenii ocupă doar locul 11, cu 19 puncte, și par una dintre echipele care va avea de tras pentru evitarea retrogradării.

Echipele probabile:

FC Brașov: A. Marinescu – Străuț, Artjunin, Leko, Novak – Juric, Moraru – Zlomislic, Bencun, Aganovic – M. Constatinescu

Antrenor: Vjekoslav Lokica

Astra: Lung jr. – Gorupec, Ben Youssef, oros, J. Morais – Seto, Laban, Yahaya – Enache, Fatai, De Amorim

Antrenor: Oleg Protasov

 

 

Pe aceeași temă
Andreea Bănică, gafă +18 pe plajă! I-a căzut sutienul și a rămas în sânii goi
Andreea Bănică, gafă +18 pe plajă! I-a căzut sutienul și a rămas în sânii goi
Noaptea în care iadul s-a dezlănţuit într-o localitate minieră: „M-au trezit urletele şi gemetele de departe“
Noaptea în care iadul s-a dezlănţuit într-o localitate minieră: „M-au trezit urletele şi gemetele de departe“
COMENTARIU Sorin Avram: Scrisoare deschisă către domnul Nea Gigi Becali
COMENTARIU Sorin Avram: Scrisoare deschisă către domnul Nea Gigi Becali
Claudiu Keșeru, gol spectaculos de la 60 m. Internaționalul român a adus victoria cu o reușită impresionantă VIDEO
Claudiu Keșeru, gol spectaculos de la 60 m. Internaționalul român a adus victoria cu o reușită impresionantă VIDEO
Zece secrete bizare care te ajută să reduci cheltuielile cu carburantul. La unele nu te-ai gândit niciodată
Zece secrete bizare care te ajută să reduci cheltuielile cu carburantul. La unele nu te-ai gândit niciodată
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Anamaria Prodan, divorţ iminent de Laurenţiu Reghecampf, acuzaţii grave: Alcool! Escorte!
Anamaria Prodan, divorţ iminent de Laurenţiu Reghecampf, acuzaţii grave: Alcool! Escorte!
Escrocheria prin care un bărbat din Galați a rămas fără mașină și fără 22.000 de euro. A primit, în schimb, un autoturism fără acte
Escrocheria prin care un bărbat din Galați a rămas fără mașină și fără 22.000 de euro. A primit, în schimb, un autoturism fără acte
„Nu ieșiți din case!” Avertisment pentru toți românii
„Nu ieșiți din case!” Avertisment pentru toți românii
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
Dezvăluire-bombă! Cum și-a anunțat Reghecampf soția că divorțează
Dezvăluire-bombă! Cum și-a anunțat Reghecampf soția că divorțează
Nu mai are pic de RUŞINE! Loredana Groza şi-a arătat sânii pe internet AŞA! Fanii au taxat-o imediat
Nu mai are pic de RUŞINE! Loredana Groza şi-a arătat sânii pe internet AŞA! Fanii au taxat-o imediat
Divorț bombă în familia Clejanilor. S-au despărțit în secret. Judecătorii au desfăcut căsătoria
Divorț bombă în familia Clejanilor. S-au despărțit în secret. Judecătorii au desfăcut căsătoria
Cine deţine pământurile României. Pe primul loc sunt arabii de la Al Dahra
Cine deţine pământurile României. Pe primul loc sunt arabii de la Al Dahra
Corina Bud, cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele din România, la plajă
Corina Bud, cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele din România, la plajă
Care este DURATA normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care puţini s-ar aştepta
Care este DURATA normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care puţini s-ar aştepta
Lidl va aduce un aparat care este „la modă” în această perioadă
Lidl va aduce un aparat care este „la modă” în această perioadă
Oficial israelian: Atacul asupra petrolierului, în care a murit un marinar român, a fost comis de Iran
Oficial israelian: Atacul asupra petrolierului, în care a murit un marinar român, a fost comis de Iran
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Vai de fotbalul nostru: Ce a păţit Coreea de Sud, care ne-a umilit, în sferturile Jocurilor Olimpice
Vai de fotbalul nostru: Ce a păţit Coreea de Sud, care ne-a umilit, în sferturile Jocurilor Olimpice
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație au ales de această dată
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Ce destinație au ales de această dată
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
Decizia ministrului Transporturilor după accidentele înfiorătoare de pe Drumul Morții E85. Este bătut în cuie!
Decizia ministrului Transporturilor după accidentele înfiorătoare de pe Drumul Morții E85. Este bătut în cuie!
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Anna Lesko, goală pușcă, i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară!
FOTO. Anna Lesko, goală pușcă, i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară!