FC Botoşani şi-a prezentat oficial noul antrenor: "Nu va fi uşor, dar nu mă tem"

10 iul 2019 13811 afişări Liga 1
FC Botoşani şi-a prezentat oficial noul antrenor: "Nu va fi uşor, dar nu mă tem"

Noul antrenor al FC Botoşani este foarte optimist că va reuşi chiar dacă nu are experienţă. El s-a declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi spune că nu îi este teamă de un eventual eşec la debutul în cariera de antrenor.

„Pentru mine este o onoare să antrenez FC Botoşani. Toate discuţiile din momentul în care am plecat de aici, au fost să mă reîntorc. Nea Valeriu ştia exact ceea ce vreau eu să fac în viaţă şi mi-a oferit această oportunitate. Nu am nici cea mai mic teamă, ştiu ce pot să fac împreună cu băieţii. Rămâne să demonstrăm. Nu va fi uşor, dar nu am nici cea mai mică teamă”, a spus Marius Croitoru.

Câte priveşte perioada de pregătire, noul antrenor spune că a vrut să vadă toţi jucătorii din lot şi că şi-a stabilit un 11 de bază cu care va juca în acest debut de campionat.

„A fost o perioadă bună, au fost rezultate care m-au mulţumit la câteva meciuri. Am căutat să dau minute tuturor jucătorilor din lot. Am avut un lot foarte numeros, am avut 10-11 jucători U21 pe care a trebuit să-i rulez ca să văd pe cine mă pot baza. Mi-am schiţat un prim 11. Au plecat foarte mulţi jucători dar încerc să merg pe scheletul vechi de jucători, pe nucleul de bază. Avem câteva posturi pe care nu am reuşit să le acoperim în totalitate”, a mai adăugat Marius Croitoru.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.