FC Botoşani pregăteşte meciul cu Dinamo. Valeriu Iftime arată cu degetul situaţia din curtea alb-roşiilor: "Nu mai e acel spirit. Au nişte figuri pe acolo, pe care nici clubul nu le înţelege"

12 feb 2019 2491 afişări Liga 1
FC Botoşani pregăteşte meciul cu Dinamo. Valeriu Iftime arată cu degetul situaţia din curtea alb-roşiilor: "Nu mai e acel spirit. Au nişte figuri pe acolo, pe care nici clubul nu le înţelege"

După cele două victorii cu Chiajna (1-0, deplasare) şi Voluntari (1-0, acasă), Valeriu Iftime este optimist că FC Botoşani poate obţine cel puţin un punct pe terenul lui Dinamo. Mai mult, patronului echipei moldovene nu îi este frică de arbitraj.

Iftime susţine că nu mai există arbitri în România care să favorizeze unele echipe şi meciul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20:00, în "Ştefan cel Mare", se va juca doar pe teren.

„Nu mă tem de niciun arbitraj. Mă tem de unul prea sever şi nu de unul părtinitor. E bine ca un arbitru să lase jocul să curgă şi să se joace mult. Nu cred că există vreun arbitru care ar putea să joace de partea cuiva. Fără îndoială, există cineva în familia ta care ţine cu FCSB, cu Craiova sau cu Dinamo. Nu o să ţină niciodată cu Botoşani. În mintea unui arbitru poate fi un 5 la sută. Dar nu cred că Dinamo ne poate lucra cu arbitri”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoşani este optimist înainte meciului cu Dinamo şi spune că echipa lui Liviu Ciobotariu se va întoarce cu cel puţin un punct.

„Dinamo e Dinamo şi trebuie să ne temem de ei. Este un nume important şi oricând se poate întâmpla ceva pozitiv cu ei. Pe de altă parte, nu mai este spiritul cu copii crescuţi la Dinamo, care toată viaţa au băut şi au simţit ca un dinamovist. Au nişte figuri pe acolo, pe care nici Dinamo nu le înţelege. Chiar dacă luăm bătaie de la Dinamo, nu e pierdut definitiv, dar nu cred că Dinamo ne bate”, a mai spus Iftime.

Înaintea desfăşurării etapei a 24-a, FC Botoşani ocupă locul 7, cu 32 de puncte, iar Dinamo e pe 11, cu 28 de puncte. Ultima echipă care ocupă o poziţie care duce în play-off este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, aflată pe 6, cu 33 de puncte.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.