FC Botoșani – CFR Cluj 1-1, 3-2 la lovituri de departajare. Dan Petrescu, trădat de trei dintre cei mai importanți jucători!

Redactor:
Andrei Pal
FC Botoșani - CFR Cluj 1-1, 3-2 la lovituri de departajare. Dan Petrescu, trădat de trei dintre cei mai importanți jucători!
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC Botoșani – CFR Cluj 1-1 (Rodriguez 69 / Omrani 42) / 3-2 după loviturile de departajare

Echipele de start:

  • FC Botoșani: Pap – Dumitraș, Miron, Plămadă, Serediuc – M. Roman, Rodriguez, Bordeianu, Oaidă – Târnovan, Kuku
  • Rezerve: I. Brânză, Al. Piftor, D. Popa, Târșă, Morutan, Tincu, Burcă
  • CFR: Duka – Peteleu, Luchin, Mureșan, Al. Vlad – Rus, Culio – Deac, Coman, Moutinho – Omrani
  • Rezerve: Vâtcă – Boli, Nistor, Balde, Petruș, Hamed, Păun

4-3: FC Botoșani e în optimi! Deac bate sus, dar lovește doar bara transversală și pune capăt unei serii în care clujenii au ratat de trei ori de la punctul cu var!

4-3: Bordeianu bate în stânga lui Duka, portarul croat e inspirat și-și ține echipa în viață

4-3: Alexandru Păun execută lamentabil, Pap ghicește colțul și calificarea stă în gheata lui Bordeianu!

4-3: Jonathan Rodriguez, marcatorul din timpul regulamentar, bate și el foarte bine și gazdele sunt la un pas de calificare!

3-3: Înscrie Omrani, cu o execuție sigură

3-2: Moruțan bate în vinclu și moldovenii trec în avantaj

2-2: Nistor trage pe jos, în dreapta lui Pap, dar goalkeeper-ul reușește să respingă

2-2: Duka ghicește colțul, dar execuția lui Târnovan e prea bună

1-2: Mureșan execută sus și deschide seria penalty-urilor cu un gol


20:30 Finalul prelungirilor la Botoșani. Echipa care merge mai departe se va decide la loviturile de departajare.


20:19 Deac execută cu efect o lovitură liberă aproape de pe tușa laterală, un mini corner, balonul se duce direct pe spațiul porții, însă Pap reușește să respingă.


20:03 Coman reacționează târziu, după ce Omrani i-a așezat bine o minge cu capul, după o pasă lungă, iar acesta a intrat în careu, dar s-a apropiat prea mult de portarul Eduard Pap, care a reușit să-l blocheze.


19:56 A început prima repriză a prelunigilor la Botoșani.


19:52 Finalul primelor 90 de minute! Urmează prelungirile.


19:33 După un corner executat de Deac și respins de apărarea botoșănenilor, Alexandru Vlad a încercat un șut de la distanță, puternic, iar mingea a trecut foarte aproape de barad din stânga porții lui Eduard Pap.


19:27 GOOOOOL FC Botoșani! Târnovan centrează cu efect din partea stângă, iar mingea ajunge la Jonathan Rodriguez, care reușește să restabilească egalitatea pe Municipalul din Botoșani.


19:20 Alexandru Vlad a executat lung o lovitură de la margine, Omrani a reluat cu capul pe spate, mingea a revenit la atacantul care a deschis scorul, iar acesta a centrat în forță din lateral, însă Pap a ieșit și a reținut balonul.


19:05  A început meciul.


18:49 Pauză pe Municipalul din Botoșani.


18:43 GOOOOOOL CFR! Omrani spală rușinea ratărilor anterioare și pune latul, din cădere, la o centrarea a lui Marius Coman din partea dreaptă, după o recuperare a clujenilor la mijlocul terenului.


18:38 ȘANSĂ‚ URIAȘĂ‚ RATATĂ‚ DE CFR! Omrani își trece în cont cea mai mare ocazie a CFR-ului. Lansat bine în bandă, liber, după o pasă de la mijlocul terenului, atacantul francez a scăpat singur cu Pap, dar a șutat mult peste din careu.


18:33 Ocazie uriașă pentru FC Botoșani. Rodriguez execută înșelător o lovitură liberă din partea stângă de atac, mingea deviată de un adversar a ajuns în fața porții, de unde Plămadă nu a putut-o împinge în poartă, ajungând cu un întârizere la întâlnirea cu balonul. MIngea s-a scurt în aut de poartă.


18:24 Gol anulat eronat CFR-ului. Moutinho reușește o acțiune bună în bandă, ajung pe tușă de unde centrează, mingea ajunge la Omrani în careu și acesta reia cu capul în plasă, profitând de o ieșire hazardată a lui Pap, însă reușita CFR-ului este anulată pentru că mingea ar fi părăsit suprafaț de joc în momentul centrării din partea stângă. Reluările ulterioare de la TV au arătat că nu a fost așa.


18:14 Deac a reușit o acțiune bună în bandă, a pasa pentru Moutinho în marginea careului, iar acesta a șutat din prima, Pap a respins în față de unde Culio reluat în pieptul său, din cădere, dar asistentul a ridicat din nou fanionul pentru ofsaid. De această dată semnalizarea a fost corectă.


18:13 Omrani e oprit eronat din acțiune. Trei jucători ai CFR-ului au scăpat spre poarta lui Pap, după o pasă de la mijlocul terenului, însă asistentul a ridicat greșit fanionul și a semnalizat un ofsaid inexistent.


18:00 A început meciul.


17:10 Avem cele două echipe de start. Ambele formații folosesc forumule experimentale, cu fotbaliști care au evoluat mai puțin în actuala stagiune.


FC Botoșani și CFR Cluj se vor întâlni joi, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Botoșani, în 16-imile Cupei României la fotbal. Cele două echipe au jucat deja de două ori în acest sezon, în campionat, dar de fiecare dată scorul a fost egal, 1-1, respectiv 0-0.

De la promovarea în Liga 1, FC Botoșani nu a tratat cu mare interes Cupa României, părăsind repede competiția, în fiecare sezon. Nici antrenorul Costel Enache nu are mari performanțe în Cupa României, dar acum este decis să elimine CFR-ul.  

„E o competiție aparte, o abordare diferită față de campionat. Eu, personal, regret că nu am făcut performanță în Cupa României, nu am reușit să ajung într-o fază superioară nici ca jucător și nici ca antrenor. Am încercat să tratăm serios competiția și să scoatem maxim din ce putem. Deși adversarul este unul cu mare forță, avem șansa noastră și oportunitatea de a încerca să facem performanță în Cupa României. Nu văd foarte mari diferențe față de campionat. Se gestionează diferit, fiind vorba de un singur meci. Nu cred că putem schimba foarte mult din modelul de joc. Văd o luptă echilibrată și știu că ne așteaptă un joc greu”, a declarat Costel Enache.

Jucătorii botoșăneni se pregătesc inclusiv pentru loviturile de la 11 metri. Chiar dacă nu își dorește să se ajungă în prelungiri și la loviturile de departajare, antrenorul Costel Enache spune că elevii săi vor fi pregătiți să joace 120 de minute.

„E absolut normal să te gândești la prelungiri, 11 metri. Nu știu cât de mult ne-ar avantaja în condițiile în care avem 12 zile cu patru jocuri. Eu sper să terminăm jocul în minutul 90 și ar fi ideal să câștigăm. O să fim pregătiți pentru prelungiri și 11 metri. Nu trebuie să ne plângem. Trebuie să căutăm soluții și să ne pregătim, să ne facem treaba. E destul de dificil să ducem două competiții pe o durată lungă dar ar fi ceva nou și cred că ne-ar capacita”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

Dacă Dan Petrescu a anunțat că va folosi rezervele, Costel Enache nu va face prea multe schimbări deoarece nici nu are foarte multe variante la dispoziție. În continuare sunt jucători accidentați, pe care nu se poate baza și care ar putea reveni după întreruperea campionatului.

„Avem un lot extrem de echilibrat. Dacă vor apărea jucători noi, nu înseamnă că se schimbă ceva din potențialul și forța echipei. Mai avem probleme de lot. Stelian Cucu nu a reușit să depășească momentul de la vechea accidentare, durerile au revenit, l-am pierdut din nou. Mai au probleme Chitoșcă, Esteban”, a afirmat Costel Enache care mizează pe sprijinul suporterilor în meciul cu CFR Cluj.

Pap: „Ne dorim să fim surpriza Cupei României”

Portarul Eduard Pap are șanse mari de a juca în meciul cu CFR Cluj. El speră să facă o partidă foarte bună și să-l oblige pe antrenorul Costel Enache să-l titularizeze și în campionat.

„Trebuie să ne așteptăm la un meci greu ca toate cele de până acum. Este important este că am avut două meciuri cu CFR și nu am pierdut niciunul. Eu cred că mâine putem câștiga. Ne dorim să mergem mai departe și să fim surpriza acestei ediții a Cupei României și în campionat. E normal ca CFR să plece cu prima șansă, sunt jucători mai bine cotați. Chiar dacă ei au prima șansă, noi trebuie să ne jucăm șansa noastră. Suntem un grup unit și acasă greu ne va bate cineva. Îmi doresc să apăr, sunt pregătit sută la sută”, a spus Eduard Pap.

Plămadă: „Toată lumea știe forța CFR-ului”

Un alt jucător care a evoluat puțin în acest sezon și care va primi o șansă mâine este fundașul Florin Plămadă. Acesta a jucat și în returul de la Cluj și a simțit din teren forța adversarului. Chiar dacă CFR este liderul Ligii I, Florin Plămadă crede în calificare.

„Va fi un joc dificil. Toată lumea știe forța CFR-ului. Încercăm să facem un joc bun și să ne calificăm mai departe. Trebuie să ne facem jocul nostru, ceea ce pregătim la antrenamente și să fim concentrați pe tot parcursul meciului. Nu am reușit până acum să accedem în fazele superioare ale Cupei României dar sperăm ca mâine să ne calificăm și să luăm pas cu pas fiecare fază”, a afirmat Florin Plămadă.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Supermarketuri ÎNCHISE în weekend. A venit anunţul fulger: A apărut o problemă
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup