FC Botoşani a plecat cu "grădiniţa" în cantonament. 9 dintre cei 20 de jucători au sub 21 de ani | FOTO

29 iun 2018 1856 afişări Comentează şi tu Liga 1
FC Botoşani a plecat cu "grădiniţa" în cantonament. 9 dintre cei 20 de jucători au sub 21 de ani | FOTO 6 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17319691/5/fc-botosani-iftime-enache-croitoru-anton-3.jpg

După o săptămână şi jumătate de pregătire în municipiu, lotul echipei FC Botoşani a plecat astăzi în cantonamentul din Austria. Costel Enache are la dispoziţie doar 20 de jucători la startul cantonamentului, dar speră să mai ajungă în Austria încă patru-cinci jucători.

Costel Enache a plecat de la stadionul Municipal cu 18 jucători, urmând ca alţi doi jucători să vină direct la aeroportul din Iaşi. Este vorba de un atacant albanez şi un jucător tânăr pe care tehnicianul botoşănean îl va testa în Austria. Din cei 20 de jucători pe care Costel Enache îi va avea la pregătire, 9 sunt sub 21 de ani.

Antrenorul botoşănean este îngrijorat de această situaţie, dar speră ca oficialii clubului să transfere repede încă patru-cinci jucători cu experienţă.

„Important este să completăm lotul, să avem concurenţă şi soluţii pentru fiecare post şi să ne atingem obiectivele planificate. Sper să nu mă întorc cu un asemenea lot. Sunt câţiva jucători tineri, ne bazăm pe jucătorii de perspectivă. Încercăm să producem jucători şi să ne autofinanţăm. Avem jucători de valoare, de perspectivă. La o luptă dură, o luptă lungă, avem nevoie şi de oameni cu experienţă, oameni care au mai dus astfel de războaie. Nu trebuie să ne mai grăbim pentru că avem nevoie de jucători de foarte bună calitate. Dacă tot suntem în întârziere, măcar să facem lucrurile aşa cum ne dorim. Important este să fim bine la întoarcere, să fim un lot complet, echilibrat şi cu potenţial. Va fi un program clasic de pregătire. Ne-am propus patru meciuri plus încă unul în penultima zi de cantonament, dacă reuşim să completăm lotul”, a spus Costel Enache.

FC Botoşani va juca meciurile amicale pe 2, 4, 7 şi 9 iulie şi e posibil să mai joace încă o partidă pe 11 iulie. Printre adversari se numără ruşii de la Arsenal Tula, Olympiakos Pireu şi Dinamo Kiev.

Lotul de jucători care face deplasarea în Austria:

portari: Eduard Pap, Ianoş Brânză;
fundaşi: Aristeidis Soiledis, Andrei Burcă, George Miron, Andrei Dumitraş, Andrei Patache, Darian Cazacu, Andrei Chindriş;
mijlocaşi: Mihai Roman, Jonathan Rodriguez, Răzvan Oaidă, Alexandru Piftor, Lorand Fulop, Marian Târşa, Papa Enriko;
atacanţi: Cătălin Golofca, Sebastian Chitoşcă, Alexandru Corban, Tătăruşanu Cezar.

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.