FC Argeş a vrut, dar n-a putut

27 iul 2008 10 afişări Comentează şi tu Liga 1
FC Argeş a vrut, dar n-a putut FC Argeş a vrut, dar n-a putut

Finalul primei reprize a fost cel mai atractiv, atunci marcându-se ambele goluri.

FC Argeş a revenit în primul eşalon. Un an de matineu şi de silenzio, promisiuni pentru fraţii Penescu. Mai corect, fratele Penescu, Cornel pe prenumele său. De partea cealaltă, Timişoara, fără alintul Poli înlocuit de comunul FC. În acte, pe foia de joc, mai puţin pe steagurile suporterilor şi pe ştampilele lui Zambon.

Cât despre fotbal? Readaptare la cerinţele orei pentru gazde şi cunoaşterea adversarului la bănăţeni. Timp de gândire o jumătate de repriză. Apoi asalt al piteştenilor. Mai întâi timid, pe final cu tupeu. Încurajaţi de câteva semiocazii, cei din Trivale deschid scorul prin Dulcea, dar repriza se termină la egalitate. Magera, un fel de Bratianu de Bega, înscrie şiret chiar la ultima fază. Oră de nocturnă şi din nou apatie. Ritm mai alert la seminţele din tribune, moleşeală pe gazon. Puţină dezmorţire din partea aceluiaşi Dulcea, dar din vedetă locală, atacantul se transformă în ratangiu la ceas de seară. 1-1, echitabil pentru începătoarea FC Argeş, dar şi pentru parcă mereu mediocra Timişoara.

Cel mai bun om al Timişoarei a fost Gheorghe Chivorchian
Cornel Penescu, patron FC Argeş

Momentele-cheie
1-0, min ‘42: Dulcea intră în careul de 6 metri, încearcă să centreze, iar Taborda îşi bagă mingea în poartă; 1-1, min. ‘45: Magera reia superb cu latul, la colţul lung, o centrare de pe partea dreaptă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.