Fanii lui „U” au câștigat „războiul”, Mărginean pleacă: „Am spus stop pentru că am fost contestat”

Fanii lui
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ioan Mărginean a spus că și-a dat demisia de la Universitatea pentru ca presiunea fanilor să nu afecteze echipa. Acest a fost atacat cu pietre, la ultimul meci jucat pe Cluj Arena.

„Am considerat că, după 5 ani și jumătate de muncă la „U” Cluj, a venit un moment zero. Am venit cu un plan clar de management, am reușit cu eforturi supraomenești să conving un finanțator din Capitală să vină, dar am avut o mică problemă pentru că nu s-a reușit o colaborare între autoritățile locale și club. Eu n-am cedat niciunei presiuni. Am luat punct cu punct ce mi se reproșează. Dacă suporterii mă contestă, am curajul să spun stop. Clubul nu trebuie să se împiedice de Mărginean”, a declarat fostul administrator special.

Mărginean l-a contrazis pe Mircea Sandu, care a spus că situația lui „U” Cluj rămâne incertă. „Walter s-a întors cu gândul de a nu mai lăsa pe nimeni să-și bată joc de echipa asta. Mircea Sandu nu știa că planul de organizare a fost aprobat, că se fac plăți și că în 40 de luni echipa poate scăpa de probleme”, a spus Mărginean.
 

Licențiat în jurnalism, Vlad Măcicășan a început să colaboreze cu ProSport încă din anii de facultate. Scrie fără întrerupere pentru ProSport de 17 ani, când a și început cariera de jurnalist sportiv. Jurnalist de presă scrisă și tv, Vlad Măcicășan moderează și emisiuni ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×