FACSIMIL | CFR Cluj a falsificat semnătura lui Omrani! Atacantul nu a semnat prelungirea contractului cu echipa din Gruia. Documentul care confirmă spusele lui Gigi Becali

22 mai 2018 16154 afişări Liga 1
FACSIMIL | CFR Cluj a falsificat semnătura lui Omrani! Atacantul nu a semnat prelungirea contractului cu echipa din Gruia. Documentul care confirmă spusele lui Gigi Becali
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Cazul lui Billel Omrani devine din ce în ce mai straniu. După ce Gigi Becali a declarat că a primit documentul prin care se demonstrează că semnătura atacantului francez a fost falsificată, ProSport a intrat în posesia actului. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a decis că semnătura prin care Omrani şi-ar prelungi contractul cu CFR Cluj este falsă.

"Semnăturile depuse pentru Sportiv în cuprinsul actului adiţional la convenţia civilă br. 15 din 02.09.2016 şi convenţiei de servicii sportive nr.8 din 22.03.2017 NU au fost executate de Omrani Abdel-Slem Billel, ale cărui semnături model de comparaţie au fost puse la dispoziţie", se arată în actul prezentat mai jos.

Contactat de ProSport, impresarul jucătorului a declarat: "Nu ştim să protejăm fotbaliştii. Sunt încă carne de vânzare. De asta suntem la nivelul la care suntem..."

Aşadar, Omrani nu a semnat o nouă înţelegere cu CFR Cluj, deoarece semnătura respectivă nu-i aparţine atacantului francez. Becali a lansat informaţia cu pricina în direct la Digi Sport: "Astăzi s-a decis analiza grafologică care spune că semnătura lui Omrani este falsă. Analiză făcută de comisii. Am vorbit cu impresarul, facem conferinţă video cu el şi jucătorul şi gata, vedem ce rezolvăm. Comisia de Disciplină a făcut această expertiză grafologică, adică ei au cerut-o, nu eu. E liber de contract şi îl luăm. Nu mă interesează dacă e penal sau nu această semnătură falsă. Pe noi ne interesează jucătorul".

În concluzie, Omrani va deveni jucător liber de contract.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.