Fabbrini refuză Dinamo şi semnează cu altă echipă: ”Va pleca acolo”. Unde ajunge

24 mai 2019 22439 afişări Liga 1
Fabbrini refuză Dinamo şi semnează cu altă echipă: ”Va pleca acolo”. Unde ajunge DRAGOS PASCANEANU/ MEDIAFAX FOTO

UPDATE:  Valeriu Iftime, patronul Botoşaniului, a declarat că Fabbrini nu va rămâne în România. A discutat personal cu mijlocaşul, care i-a transmis că are o ofertă din Bulgaria, de la Levski Sofia. De altfel, pe site-ul de specialitate Transfermarkt, Fabbrini era dat ca şi transferat la gruparea menţionată. ”Nu rămâne în România, aşa cred eu, aşa mi-a zis mie. Are o ofertă din Bulgaria, de la Levski. Mai multe nu ştiu să vă zic. Mie mi-a promis că nu va juca în altă parte în România în afară de FC Botoşani.

Dacă declaraţia e doar de complezenţă nu ştiu. Mie mi-ar plăcea să plece în România, dar la o echipă care să-i dea banii pe care îi vrea el. Dar sunt convins că nimeni nu-i poate plăti salariul în România. Chiar azi mi-a dat un mesaj prin Marius Croitoru şi nu va pleca în România, pentru că ţine mult la FC Botoşani.  Pleacă la o echipă din Bulgaria! El ştie cât ţin eu la el. Părerea mea, mai mult decât oficială, e că va pleca la Levski, nu la Dinamo”, a zis Valeriu Iftime pentru gsp.ro


Vedeta celor de la FC Botoşani este ofertat de Dinamo, în aceste zile, dar Valeriu Iftime îi dă o veste proasta lui Rednic şi spune că italianul nu va merge în “Ştefan cel Mare”.
 

“Eu ştiu că Fabbrini nu merge la Dinamo. A cerut chiar o conferinţă de presă în care să spună că nu e nimic sigur de Dinamo şi nici cu o echipă din Bulgaria. El oferte are, bănuiesc că l-a ofertat Dinamo, are ofertă şi de la mine, dar habar n-am unde se duce. I-am făcut tot felul de oferte, am făcut tot ce puteam să-i ofer unui fotbalist de nivelul lui. Ar fi păcat să plece din România, mai bine să meargă la Dinamo, pentru că este un fotbalist spectaculos. Între a fi eficient şi a fi spectaculos şi aici este o discuţie”, a spus Iftime, la Look Plus.

“L-am pus pe picioare. Mă tem ca schimbarea vestiarului să nu-l schimbe”

Conducătorul de la FCSB spune că argumentul său în păstrarea lui Fabbrini este că acesta a găsit linişte la Botoşani, club la care a jucat în 31 de partide în toate competiţiile din acest sezon, lucru ce nu s-a întâmplat în precedentele sezoane ale italianului. “Nu mi-am luat gândul de la el, muncesc până în ultima secundă. Eu cred că dacă nu va găsit un club în afara ţării nu ar trebui să plece de la mine. Asta o spun pentru el. Eu am mai pierdut jucători, au mai plecat jucători, găsesc altul în locul lui. Uitaţi-vă la ce a jucat Fabbrini în ultimii doi ani de zile. Este singurul club la care a jucat într-un an 20 şi ceva de meciuri. Punct! L-am pus pe picioare. E un fotbalist valoros, dar mă tem ca schimbarea vestiarului să nu-l schimbe. La mine este cu totul altă atenţie”, este de părere finanţatorul echipei moldovene.

“I-am oferit procent din vânzarea lui”

Iftime nu se teme că Dinamo i-ar putea oferi un salariu mai mare lui Fabbrini şi spune că oferta de la Botoşani include şi un procent din eventuala vânzare a fotbalistului, care să-i revină acestuia. “Nu are un salariu prost, la mine. Poate câştiga cel puţin la nivelul oricărui club din România, mai puţin FCSB. Eu cred că pe Dinamo pot s-o bat la salariu, dacă e vorba de Fabbrini, dar nu vreau să mă bat în salarii. Eu i-am făcut o ofertă simplă, concretă, cu procent din vânzarea lui la următoarea vânzare”, a dezvăluit Valeriu Iftime.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.