EXCLUSIV | Vaslui se poate desfiinţa. Ciprian Damian se gândeşte să ceară dezafilierea la FRF

20 mai 2014 3620 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Vaslui se poate desfiinţa. Ciprian Damian se gândeşte să ceară dezafilierea la FRF
  • FC Vaslui a rămas fără licenţă şi, uşor – uşor, şi fără titularii cu ajutorul cărora moldovenii au reuşit să se menţină în prima jumătate a clasamentului, şi chiar să se claseze, la un moment dat, şi pe loc de Europa League.

Astăzi a avut loc la sediul LPF Adunarea Generală în care s-au votat mai multe decizii în privinţa sezoanelor viitoare ale Ligii 1. ProSport a aflat că acţionarul majoritar al gruprării FC Vaslui, Ciprian Damian, a discutat despre o eventuală desfiinţare a clubului după finalul acestei ediţii de campionat. Din informaţiile obţinute de ProSport, Comprest, firmă deţinută de fostul patron Adrian Porumboiu, a cerut demararea procesului de insolvenţă a SC Vaslui.

Clubul din Vaslui a depus, vineri, 9 mai, o contestaţie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv prin care cere anularea deciziei Federaţiei prin care clubul era condamnat să joace sezonul viitor la matineu.

84% din acţiunile SC Vaslui sunt deţinute de Ciprian Damian, iar 16 % de Consiliul Local Vaslui

Rămâi pe ProSport.ro pentru amănunte

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.