EXCLUSIV | ”U” Cluj a rezolvat problema stadionului pentru barajul cu FC Hermannstadt. Când şi unde se joacă meciul tur, după ce Cluj Arena a fost închiriată pentru Campionatele Internaţionale de Atletism

3 iun 2019 16132 afişări Liga 1
EXCLUSIV | ”U” Cluj a rezolvat problema stadionului pentru barajul cu FC Hermannstadt. Când şi unde se joacă meciul tur, după ce Cluj Arena a fost închiriată pentru Campionatele Internaţionale de Atletism

UPDATE: Meciul tur dintre ”U” Cluj şi FC Hermannstadt, care era programat iniţial pe 8 iunie, sâmbătă, a fost reprogramat pentru a doua zi, pe 9 iunie, de la ora 18.

Oficialii celor două cluburi şi televiziunile deţinătoare de drepturi TV au ajuns la un acord pentru mutarea jocului pentru duminică, la ora 18:00, deoarece pe Cluj Arena, unde urmează să se joace turul barajului pentru Liga 1, e închiriată pentru organizarea Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României.


 

Astăzi, la sediul FRF s-a tras la sorţi ordinea meciurilor din barajul pentru Liga 1, dintre ”U” Cluj şi FC Hermannstadt.

Primul meci se va juca la Cluj, pe 8 iunie, iar returul este programat la Sibiu, pentru 12 iunie.

Aici intervine marea problemă pentru Universitatea Cluj. Stadionul Cluj Arena este închiriat pentru datele de 7 şi 8 iunie pentru organizarea Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Competiţia nu poate fi amânată sau relocată, iar oficialii ”U” Cluj şi cei care manageriază Cluj Arena încearcă să găsească o soluţie de comun acord cu reprezentanţii Federaţiei de Altetism.

Pentru sâmbătă, 8 iunie, când este programată manşa tur a barajului dintre ”U” Cluj şi FC Hermannstadt, programul celor de la atletism începe la 18:45 şi se va încheia la 21:45, conform estimărilor organizatorilor, care au şi pus bilete în vânzare pentru eventiment.

”U” Cluj - FC Hermannstadt, în jurul amiezii

Soluţia găsită de oficialii ”U” Cluj, Cluj Arena şi Federaţia de Atletism este să organizeze partida de fotbal înainte de competiţia atletică. Astfel, se fac eforturi pentru ca meciul să se dipute în jurul amiezii, pentru ca şi organizatorii competiţiei de atletism să aibă timp pentru pregătirea evenimentului.

O altă variantă este ca meciul de baraj să se joace duminică, nu sâmbătă cum este programat, dar aici este nevoie de acordul televiziunilor şi al celor de la FC Hermannstadt.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.