EXCLUSIV - "Tata Jean" este STADION în Liga 1! Pădureanu a primit o veste neaşteptată: 'Mă simt jenat de atâta laudă'

22 ian 2013 6875 afişări Liga 1
EXCLUSIV - "Tata Jean" este STADION în Liga 1! Pădureanu a primit o veste neaşteptată: 'Mă simt jenat de atâta laudă' EXCLUSIV - "Tata Jean" este...STADION în Liga 1! Pădureanu a primit o veste neaşteptată: "Mă simt jenat de atâta laudă"

Adunarea Generală a Gloriei Bistriţa a decis la şedinţa de astăzi ca Stadionul Municipal Gloria să poarte numele lui Jean Pădureanu. Propunerea a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan şi a fost votată în unanimitate de toţi membrii participanţi.

Tot astăzi, Jean Pădureanu a devenit preşedinte onorific al clubului, în funcţia de preşedinte executiv fiind învestit Alexandru Hatfaludi, fostul director general al grupării ardelene.

"Toţi vorbitorii au scos in evidenţă activitatea mea bună de-a lungul anilor. Mă simt jenat de atâta laudă, dar e mai bine să fii lăudat decât să nu spună nimeni nimic despre tine. Mi s-a înmânat un însemn, o plachetă pentru întreaga activitate şi mulţumesc Adunării Generale" a declarat Jean Pădureanu pentru ProSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.