EXCLUSIV | Săgeţi către preşedintele lui Dinamo: "Aici nu este o societate comercială în care să faci aprovizionare, producţie şi livrare"

26 sep 2018 2160 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Săgeţi către preşedintele lui Dinamo: "Aici nu este o societate comercială în care să faci aprovizionare, producţie şi livrare"

Constantin Anghelache l-a înţepat pe actualul preşedinte de la Dinamo, Alexandru David, căruia i-a transmis că activitatea de la club nu se compară cu cea dintr-o societate comercială, iar managmentul sportiv e foarte complex.

"Managmentul sportiv şi cel fotbalistic sunt mai particularizate şi dificile decât toate celelalte. Nu este o societate comericală în care să faci aprovizionare, producţie şi livrare. Este o activitate de o complexitate ieşită de comun. Mă abţin, pentru că n-am discutat niciodată cu dânsul despre fotbal. Ăsta este, este preşedinte, dânsul decide ce a făcut. Dar mă abţin să fac comentarii", a spus Constantin Anghelache, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Alexandru David a fost adus la Dinamo anul trecut. Înainte de a ocupa funcţia de preşedinte la Dinamo, David a fost director la ziarul Ring, publicaţie aflată în portofoliul lui Ionuţ Negoiţă. Actualul oficial din "Groapă" nu avea conexiuni cu lumea fotbalului înainte de a fi numit în conducerea lui Dinamo, dar era cunoscut în club pentru faptul că obişnuiau să-i picure în urechi lui Negoiţă diferte opinii despre X sau Y. David este omul la care Mircea Rednic făcea referire atunci când discursul său se centra pe "sfătuitorii patronului care vor binele clubului".

Prezentarea lui Claudiu Niculescu a fost un nou prilej pentru fanii dinamovişti să îşi arate nemulţumirea faţă de conducerea clubului, şi totodată susţinerea pentru noul antrenor al ”câinilor”. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care i-au atacat pe Alexandru David şi Ionuţ Negoiţă.Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a fost jignit de către fanii de la Peluza Sud, chiar în timp ce vorbea în conferinţa de presă în care a fost prezentat Claudiu Niculescu. Când a părăsit sala, fanii l-au reperat şi au început să-l înjure, cerându-i totodată să plece de la echipă. Acesta a refuzat orice schimb de replici şi s-a îndepărtat. La loc vizibil faţă de sala de conferinţe au fost afişate bannerele: "M...e Negoiţă! Vinde-o şi pe mă-ta", dar şi "A. David este g...y".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.