EXCLUSIV | Rednic i-a provocat pe "marii dinamovişti", Lupu răspunde: "Hai să te întreb eu: de câte ori ai făcut asta?". De când a încetat Negoiţă să mai bage bani la Dinamo

12 apr 2019 9657 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Rednic i-a provocat pe "marii dinamovişti", Lupu răspunde: "Hai să te întreb eu: de câte ori ai făcut asta?". De când a încetat Negoiţă să mai bage bani la Dinamo


Mircea Rednic (56 de ani) i-a invitat pe "marii dinamovişti" să se implice în noul proiect din Ştefan cel Mare, să ajute financiar clubul şi să propună jucători, iar faptul că i-a îndemnat să cumpere şi bilete l-a deranjat pe Dănuţ Lupu (52 de ani).

Vineri dimineaţă, fostul mijlocaş a avut o intervenţie telefonică la ProSport Live, iar discursul său a gravitat în jurul celor întâmplate la Dinamo. Lupu ştie că Ionuţ Negoiţă a încetat să mai investească în clubul din Ştefan cel Mare, dar ştie să-i răspundă şi lui Rednic, după ce "Puriul" a invitat fostele glorii ale lui Dinamo să cumpere bilete la meciurile de acasă ale "câinilor": "M-aţi făcut să râd cu asta cu bani mai mulţi de la domnul Negoiţă. Are cel puţin un an de zile de când nu mai dă niciun ban, echipa se susţine singură. De ce să scoată bani din buzunar? Sunt oameni care iubesc clubul şi acum, dar de la a-l iubi până la a da bani e o diferenţă mare. Am citit o declaraţie a lui Rednic care ne spunea că mai bine cumpărăm bilete la meci decât să criticăm echipa. L-aş întreba pe el când a cumpărat vreodată un bilet la Dinamo!?", a declarat Lupu, vineri dimineaţă, la ProSport Live.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.