EXCLUSIV | Reacţia dură a antrenorului jucătorului acuzat de furt la lotul naţional: "Dacă este adevărat, trebuie să plătească. Şi şi-a compromis cariera"

12 sep 2018 6318 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | Reacţia dură a antrenorului jucătorului acuzat de furt la lotul naţional: "Dacă este adevărat, trebuie să plătească. Şi şi-a compromis cariera" 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17517244/2/benone-dohot-iasi2.jpg

Antrenorul cu portarii al Politehnicii Iaşi, fostul mare goalkeeper Benone Dohot, a reacţionat dur după ce elevul său, Ştefan Târnovanu, a fost acuzat de furt la lotul naţional Under 19. Dohot spune că, până la proba contrarie, nu îl poate acuza de nimic pe juniorul ieşean, în schimb a invocat lipsa de seriozitate în antrenamente a elevului său.

Oficialul lui Poli are un mesaj foarte aplicat pentru Târnovanu şi îi transmite că nu va ajunge un mare portar decât dacă va munci pe brânci şi dacă îşi va schimba atitudinea faţă de fotbal.

„Mă aşteptam la mai mult de la Târnovanu. Era pe un drum bun, dar a venit acest incident de la lotul naţional. Din păcate, concepţia lui despre fotbal este total greşită, modul cum gândeşte acest fenoment este greşit. Nu poţi ajunge mare portar stând în pat. La portar nu se merge cu jumătăţi de măsură. Trebuie sacrificiu, multă muncă. Ajungi portar mare doar muncind pe brânci, având arcada spartă, sânge pe braţe, pe picioare. Altfel nu poţi reuşi”, a declarat Benone Dohot, care a avut şi un mesaj pentru tânărul său elev: „Să se gândească foarte serios la ce va face în continuare. Ce va face cu viaţa lui. O să se trezească mai târziu că nu a realizat nimic. Dacă nu munceşte şi nu trage tare, să se apuce de altceva. Nu ştiu dacă a fost vinovat sau nu, dar, dacă este adevărat, trebuie să plătească. Şi şi-a compromis cariera. Am insistat pentru el la echipă, conducerea i-a făcut salariu, contract, l-a trecut la prime, dar dacă faci astfel de gesturi îşi baţi joc în primul rând de tine, apoi de club. Este păcat, pentru că este tânăr şi are toată cariera în faţă”, a declarat, pentru ProSport, antrenorul Benone Dohot.

Internaţionalul de juniori ieşean Ştefan Târnovanu a fost trimis acasă de către selecţionerul Oprescu de la lotul naţional Under 19 după ce a fost acuzat că ar fi scanat cardul colegului său de cameră, Andrei Cristea, şi şi-ar fi cumpărat online mai multe produse.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.