EXCLUSIV Premieră la antrenamentul de seară al Stelei! Jucătorul care a susţinut primul antrenament în tricoul roş-albastru:

16 ian 2013 11912 afişări Liga 1
EXCLUSIV Premieră la antrenamentul de seară al Stelei! Jucătorul care a susţinut primul antrenament în tricoul roş-albastru: 11 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10477669/4/ale3904.jpg

Primul transfer al Stelei din această iarnă, atacantul Gabriel Iancu, a făcut deplasarea cu lotul roş-albastru în cantonamentul din Spania, însă nu a luat parte la nicio şedinţă de pregătire sub comanda lui Reghecampf, din cauza unei dureri la menisc, pe care o avea din perioada când juca pentru Viitorul Constanţa.

Situaţia s-a schimbat însă miercuri, la antrenamentul de seară al steliştilor. După ce a fost investigat de doctorul echipei, Iancu a primit "verde" pentru a participa la ultima şedinţă de pregătire a zilei. Acesta a efectuat alergări uşoare, separat de restul colegilor, pentru ca medicii să poată decide dacă intervenţia chirurgicală la menisc a fost una de succes.

De asemenea, Stefan Nikolic s-a prezentat şi el la antrenamentul de seară al Stelei, după ce în timpul primei şedinţe de pregătire a zilei a părăsit terenul prematur, acuzând probleme la genunchiul stâng. Muntenegreanul s-a antrenat normal, alături de ceilalţi colegi.

Reghecampf le-a pregătit jucătorilor săi pentru şedinţa de seară unul dintre exerciţiile lui preferate, respectiv trasul saniei cu greutăţi, în regim de viteză. Antrenorul Stelei i-a organizat pe fotbalişti în grupe de câte trei, astfel:

Grupa 1: Chipciu, Tănase, CHIRICHEŞ (învingător)

Grupa 2: Rusescu, Prepeliţă, M. COSTEA (învingător)

Grupa 3: Adi Popa, Bourceanu, NIKOLIC (învingător)

Grupa 4: Puşkaş, Gardoş, SZUKALA (învingător)

Grupa 5: Roşu, LUPU (învingător), Năstăsie

Grupa 6: Filip, Bratu, ROCHA (învingător)

Grupa 7: LATOVLEVICI (învingător), Pârvulescu, Pintilii

Tatu şi Cruz, cei mai noi fotbalişti alăturaţi lotului Stelei, s-au antrenat separat alături de preparatorul Horea Codorean. Tătăruşanu a lipsit de la antrenamentul de seară al roş-albaştrilor.

După încheierea antrenamentului, în jurul orei 18:30 locală, staff-ul Stelei a jucat un amical în compania angajaţilor hotelului unde sunt cazaţi roş-albaştrii la Marbella.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.