EXCLUSIV | O glorie dinamovistă a dat verdictul! Aici a greşit Ionuţ Negoiţă: "Din acel moment au început să apară problemele"

17 iul 2019 6933 afişări Liga 1
EXCLUSIV | O glorie dinamovistă a dat verdictul! Aici a greşit Ionuţ Negoiţă: "Din acel moment au început să apară problemele"

Costel Orac (60 de ani) a reacţionat după debutul ”de coşmar” al lui Dinamo în Liga 1. ”Câinii” au fost învinşi de Viitorul cu 5-0, iar în următoarea etapă vor întâlni U Craiova pe teren propriu.

Fostul atacant nu aruncă vina pe Ionuţ Negoiţă pentru situaţia în care a ajuns clubul din ”Ştefan cel Mare”: ”Problemele au început să apară din momentul în care domnul Negoiţă s-a înconjurat de oameni care nici nu iubesc Dinamo, nici nu au fost profesionişti în ceea ce trebuiau să facă. Practic, opinia mea este că toate aceste lucruri s-au adunat şi am ajuns în situaţia în care ne aflăm acum. Îmi e greu să spun. Părerea mea este că problema nu a fost la domnul Negoiţă, doar în măsura în care, necunoscând fenomenul, a apelat la oameni pricepuţi”, a spus Orac, la ProSport Live.

Ionuţ Negoiţă: Pentru mine, Dinamo este istorie

Deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni al clubului dinamovist este hotărât să plece definitiv din ”Ştefan cel Mare”, chiar dacă în urmă cu câteva luni spunea că ar accepta să vândă şi un anumit procent din acţiuni şi să susţină financiar un alt proiect: ”Deja în momentul ăsta s-a ajuns mult prea departe. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare. Eu mă retrag, nu am niciun dubiu. E păcat pentru Dinamo. Când lucrurile au logică, e una. Când lucrurile nu au, deja discutăm de o anomalie foarte gravă din punctul meu de vedere. Pentru mine, Dinamo este istorie.

Eu am avut discuţii cu liderii suporterilor. Le acord tot suportul şi spirijinul, dacă nu se găseşte un om de afaceri care să fie dispus să bage foarte mulţi bani în club, atunci să pună ei mână de la mână şi susţină clubul. Le-am dat şi posibilitatea să vină să cumpere bucăţi din club, poate chiar tot, şi tot eu sunt de bine
”, a spus Negoiţă, la Digi Sport.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.