EXCLUSIV Momente NEBUNE la "U" Cluj! Nemţii vor să semneze preluarea echipei, Mărginean negociază înfiinţarea unei şcoli de fotbal româno-africane

2 nov 2012 5922 afişări Liga 1
EXCLUSIV Momente NEBUNE la "U" Cluj! Nemţii vor să semneze preluarea echipei, Mărginean negociază înfiinţarea unei şcoli de fotbal româno-africane EXCLUSIV Nemţii s-au decis, dar Mărginean are o reacţie incredibilă: discută cu alţi investitori pentru "U"

Zi agitată au avut ieri investitorii germani de la firma BK Sportler, care vor să achiziţioneze pachetul majoritar. La amiază au bătut palma cu mai mulţi sponsori, care să ajute la asigurarea bugetului pentru un proiect de 5 ani la Universitatea Cluj, care să ducă echipa în cupele europene. Imediat după ce au obţinut acordul în scris al sponsorilor, investitorii germani i-au trimis un e-mail lui Florian Walter în care şi-au arătat disponibilitatea de a încheia tranzacţia, la începutul săptămânii viitoare. Se pare că diferenţa dintre suma cerută de Walter şi cea pe care o oferă nemţii este doar de ordinul zecilor de mii de euro. "S-au decis! Vor să investească. Săptămâna viitoare ar trebui semnat acordul, iar până la meciul cu Rapid, datoriile şi restanţele către jucători să fie achitate", a declarat un apropiat al investitorilor germani pentru www.prosport.ro.

Chiar dacă toată lumea aştepta răspunsul favorabil al nemţilor se pare că aceştia vor avea concurenţă. Ioan Mărginean a intrat în negocieri şi cu câţiva investitori italieni, care au un proiect ce include înfiinţarea unei şcoli de fotbal româno-africană, la Cluj şi ar fi şi ei interesaţi de cumpărarea pachetului majoritar la Universitatea. Cu toate că Mărginean le-a promis nemţilor că au întâietate şi că va aştepta răspunsul lor, acesta nu i-a refuzat nici pe italieni, cu care se va întâlni vineri. Chiar şi aşa, germanii par decişi să ducă negocierile la final, iar decizia finală îi va aparţine lui Florian Walter.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.