EXCLUSIV | Medicul lui Dinamo a rupt tăcerea în privinţa lui Eugen Neagoe! Ce a spus, după evenimentul nefericit de pe Arena Naţională

23 iul 2019 14294 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Medicul lui Dinamo a rupt tăcerea în privinţa lui Eugen Neagoe! Ce a spus, după evenimentul nefericit de pe Arena Naţională

de Andrei Trifan

Medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, a venit cu câteva precizări, după cePeluza Cătălin Hîldan a oferit o altă variantă în privinţa modului în care s-au desfăşurat evenimentele în ziua meciului cu U Craiova.

"Este adevărat că Eugen Neagoe s-a simţit rău în timpul zilei de ieri încă de când se afla la Săftica? Să nu spuneţi că nu aţi ştiut. Dacă ştim noi asta, înseamnă că medicul lui Dinamo şi toţi cei din staful echipei ştiau despre asta", a atacat PCH.

Liviu Bătineanu susţine că antrenorul nu s-a plâns duminică, în ziua meciului pierdut de Dinamo cu 2-0 în faţa rivalilor de la U Craiova"Eugen Neagoe nu s-a simţit rău în dimineaţa meciului. Mie nu mi-a zis nimic în acest sens şi nici altor persoane din staff-ul medical. Nu e adevărat  a avut probleme înainte de joc şi a fost lăsat pe bancaMultă lume vorbeşte fără  ştie ce vorbeşte. S-au spus multe minciuni despre mine.

Am ţinut permanent legătura cu Eugen Neagoe. Acum urmează indicaţiile medicilor de la Floreasca, ei stabilesc când îi vor da drumul acasă", a declarat medicul echipei din "Ştefan cel Mare" pentru ProSport. 

În prima repriză a derby-ului de pe Arena Naţională, Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat. Sindrom coronarian acut în observaţie. Tabagism. Acesta este diagnosticul pe care medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca i l-au pus lui Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, după ce acesta a fost adus duminică seara în stare gravă de la stadionul Naţional din Bucureşti, unde i s-a făcut rău în timpul partidei cu Craiova (scor 0-2), din etapa a 2-a a Ligii 1.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.