EXCLUSIV Majearu confirmă că a fost dat afară de la Steaua: "Sunt dezamăgit, credeam în revigorarea academiei"

28 ian 2011 86 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV Majearu confirmă că a fost dat afară de la Steaua: "Sunt dezamăgit, credeam în revigorarea academiei" EXCLUSIV Majearu confirmă că a fost dat afară de la Steaua: "Sunt dezamăgit, chiar credeam în revigorarea academiei Stelei"

Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate în ediţia tipărităde astăzi, 8 tehnicieni de la grupele de juniori ai Stelei au fostdemişi de conducerea din Ghencea. Informaţia a fost confirmată deunul dintre cei afectaţi de disponibilizări, Mihail Majearu:

"Da, este adevărat că am fost concediat. Azi dimineaţă amfost anunţat că nu voi mai lucra la Steaua. Sincer, după ultimeleevenimente petrecute în Ghencea, mă aşteptam să fiu demis. Ştiucine m-a dat afară, dar nu are rost să-i dau numele. Mi s-a motivatcă asta-i viaţa, că peste tot în România se fac concedieri şi că nuau ce să-mi facă.

Sincer, sunt total dezamăgit, deoarece când am venit cu Piţurcă învară, chiar credeam în proiectul revigorării academiei Stelei. O săîncep să-mi caut de muncă, dar este exclus să îmi găsesc ceva laAcademia lui Gică Hagi, pentru că eu locuiesc în Bucureşti. Nu amapucat să vorbesc cu fostul meu coleg, Duckadam, dar oricum el nuare nicio putere să facă ceva pentru mine"
, a declaratMajearu pentru ProSport.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.