EXCLUSIV | "Mai am oferte şi din Liga 1". Gardoş a rupt tăcerea după ce a ajuns într-o situaţie dificilă: "Dacă rămân în România, probabil că acolo aş ajunge"

6 ian 2019 17787 afişări Liga 1
EXCLUSIV | "Mai am oferte şi din Liga 1". Gardoş a rupt tăcerea după ce a ajuns într-o situaţie dificilă: "Dacă rămân în România, probabil că acolo aş ajunge"

Fundaşul central Florin Gardoş este prima opţiune a Politehnicii Iaşi pentru întărirea defensivei. Stoperul de 30 de ani al Craiovei a fost contactat deja de către antrenorul Flavius Stoican, dar încă nu s-a decis asupra viitoarei sale destinaţii. Într-un interviu acordat ProSport, Florin Gardoş a declarat că are mai multe oferte din Liga I şi din străinătate, dar că Poli Iaşi are cele mai mari şanse dintre formaţiile din Liga I.

Florin, cei de la Poli Iaşi te doresc cu insistenţă. Ai vorbit cu conducerea?

Am discutat cu domnul Flavius Stoican zilele trecute, dar încă nu m-am gândit. Mai am ceva variante şi mai aştept. Nu vreau să mă grăbesc. Dar iau în calcul orice variantă.

Mai ai oferte din Liga I?

Mai am oferte şi din Liga I, dar e puţin probabil să ajung în Liga I. Dacă ar fi să rămân în prima ligă, probabil cele mai mari şanse ar fi la Iaşi. Dacă nu, în străinătate.

Prima opţiune?

Eu îmi doresc să merg afară, evident. Dacă nu se va concretiza nimic, probabil voi veni la Iaşi. Dar depinde de mai mulţi factori. Depinde şi de Craiova, depinde şi de Iaşi, dar şi de mine. În primul rând, cluburile ar trebui să ajungă la un acord. Cei de la Craiova nu au pretenţii financiare, dar trebuie lămurite nişte lucruri. Există şi posibilitatea unui împrumut şi lucrurile se complică oarecum. Eu aş vrea un împrumut, şi Craiova ar accepta această variantă, dar aici intervine şi salariul meu... Şi aici sunt anumite discuţii.

Dacă vei juca meci de meci la viitoarea ta echipă, iei în cacul o posibilă revenire la echipa naţională?

Îmi doresc mult să joc, acesta este unul dintre aspectele pentru care aş veni la Iaşi. Asta este important pentru mine acum, să joc. La echipa naţională nu mai am curajul să mă gândesc. Asta am luat în calcul şi când am venit la Craiova şi uite că planurile nu au ieşit aşa cum mi-am dorit. Acum mă gândesc doar la mine, este important să fiu sănătos şi să joc. Vreau să iau cea mai bună decizie în privinţa viitoarei mutări, pentru că se pare că ultima dată nu am fost aşa inspirat.

Fizic cum eşti? Mai ai probleme?

Fizic sunt bine, nu mai am probleme medicale.

Cu Flavius Stoican te cunoşti?

Nu ne cunoaştem personal, nu ştiu dacă ne-am întâlnit vreodată. Acum câteva zile am vorbit la telefon şi mi-a spus că mă vrea la Iaşi.

Când vei da un răspuns definitiv Iaşului?

Probabil voi da un răspuns până spre sfârşitul săptămânii viitoare, pentru că uşor-uşor încep toate echipele pregătirea şi nu vreau să pierd pregătirea. Dar nici nu vreau să mă pripesc şi să iau o decizie în grabă, fără să analizez toate variantele.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.