EXCLUSIV | Lecţia de moralitate predată în direct de un dinamovist cu nume: "Dacă eram la conducerea clubului, puteau să stea la coadă şi Mourinho, şi Guardiola. Nu veneau în locul lui Niculescu!"

6 nov 2018 5782 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Lecţia de moralitate predată în direct de un dinamovist cu nume: "Dacă eram la conducerea clubului, puteau să stea la coadă şi Mourinho, şi Guardiola. Nu veneau în locul lui Niculescu!"

Dinamo a ajuns într-o situaţie fără precedent de la înfiinţarea clubului, iar jucătorii embematici ai echipei au început să se revolte din cauza situaţiei din clasament, dar şi din cauza modului în care a fost condus clubul din "Ştefan cel Mare". Cristi Munteanu nu s-a ferit să critice în termeni duri îndepărtarea lui Claudiu Niculescu de la echipă. De asemenea, fostul portar i-a atins cu cuvintele sale Ionuţ Negoiţă,  pe Alexandru David, dar şi pe Ionel Dănciulescu. 

Întrebat ce ar fi făcut în cazul în care ar fi avut de ales între Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic, din postura de manager general al clubului sua preşedinte, Cristi Munteanu i-a inclus în răspunsul său pe Jose Mourinho şi Pep Guardiola. De asemenea, "Babicu" a susţinut că Dinamo are lot de play-off: "Sunt supărat pe ei. Sunt supărat de la faza cu Claudiu Niculescu, au dat dovadă de un club neprofesionist. Au pierdut din imagine. Nu numai eu sunt supărat pe ei. Bănuiesc că multă lume e dezamgăită. Nu am vorbit cu Claudiu, şi aşa era supărat. Putea să fie oricine. Când dai afară antrenorul după 20 de zile, atunci dai dovadă că eşti un club amator. Lasa-l acolo, dacă l-ai pus. Mai mult, a fost şi jucătorul tău. Eu, dacă eram la conducerea clubului, puteau să stea la coadă şi Mourinho şi Guardiola. Nu venea niciunul. Rednic poate scoate din criză clubul ăsta. Dar spun că putea să fie şi Mourinho! Nu mă descalific eu ca şi club să-l dau afară după 20 de zile, cum au făcut cu Niculescu. 

Acolo e clar o lipsă de valoare pentru a te bate la campioant pentru că Dinamo are un lot valoric de primele şase locuri. Dar a intervenit şi lipsa de încredere. Îl dai pe Claudiu, îl aduci pe Bratu, îl aduci pe Rednic. Au un lot de primele şase echipe. S-a greşit când a fost dat afară Claudiu. Putea fi oricare alt antrenor. Nu e Niculescu, e un alt nume. Hizo. Poftim! Nu contează! Să te descalifici tu ca şi club? Măi, omule, eşti Dinamo! Nu eşti Foresta Fălticeni, nu esti Callatis Mangalia!", a declarat fostul portar al lui Dinamo, la ProSport LIVE.

Vinovat a fost găsit şi fostul manager general al clubului, Ionel Dănciulescu, cel care ar fi trebuit să gestioneze într-un alt mod şederea sa la Dinamo: "Cu David nu am nimic, Negoiţă... Nu am nimic cu ei. Îşi doresc binele lui Dinamo, dar nu e bine. S-a văzut lipsa unui preşedinte cu experienţă. A greşit cine decide acolo. Negoiţă, David, nu ştiu. 

Cred că Danciu e vinovat să zică totul într-o coinferinţă de presă şi să spună. Imaginea lui la Dinamo era plătită cu 1.500 de euro. Danciu, ieşi într-o conferinţă de presă. El a făcut multe pentru Dinamo, dar dacă el s-a complăcut în situaţia asta. Trebuie să spună: 'Dragi prieteni, plec pentru că asta, asta, asta'".

În finalul intervenţiei sale la ProSport LIVE, "Babicu" le-a dat o veste rea favoriţilor săi: "10% maxim au şanse să intre în play-off. Ai văzut meciul de aseară? Dinamo a jucat, a câştigat cu mare şansă, dar jocul nu îţi dă încredere".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.