EXCLUSIV / Iuliu Mureşan: "Şi pe noi ne-a ascultat DNA-ul! Dacă făceam ceva necurat, apăream şi noi în stenograme"

29 ian 2009 16 afişări Liga 1
EXCLUSIV / Iuliu Mureşan: "Şi pe noi ne-a ascultat DNA-ul! Dacă făceam ceva necurat, apăream şi noi în stenograme"

Iuliu Mureşan a comentat pentru www.prosport.ro dialogul dintre Gigi Becali şi Victor Piţurcă, care apare în ultima stenogramă şi în care finanţatorul Stelei îi comunică selecţionerului naţionalei că cei de la CFR au oferit 1.000.000 de euro pentru Universitatea Craiova şi 2.000.000 celor de la Dinamo. Preşedintele CFR-ului a negat afirmaţiile lui Becali şi a declarat că şi el a fost monitorizat de DNA, dar că procurorii anti-corupţie nu au găsit nimic necurat în cazul său.

"Nu e nimic adevărat în acuzele lui Becali. Sunt doar nişte minciuni. Noi am jucat doar pe teren în campionat. Sper totuşi că se va finaliza odată acest proces, deşi la noi procesele cam durează. Oricum, e problema justiţiei. Noi nu am dat bani nimănui, nici la Universitatea, nici la Dinamo. Şi contează probele, nu ce zice Gigi Becali sau altcineva, într-o discuţie telefonică. Vreau să vă spun că dacă era ceva necurat cu CFR-ul apăream şi noi în acele stenograme. Apărea şi vreo discuţie de-a mea, dar după cum vedeţi nu e aşa. Am fost şi eu ascultat de DNA, apoi am fost anunţat de acest lucru de DNA, că aşa e procedura, dar am hârtie de la ei că totul e în regulă", a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, în exclusivitate pentru www.prosport.ro.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.