EXCLUSIV Ianis Zicu îl urmează pe Dan Petrescu la Kuban!

29 dec 2009 34 afişări Liga 1
EXCLUSIV Ianis Zicu îl urmează pe Dan Petrescu la Kuban! EXCLUSIV Zicu îl urmează pe Dan Petrescu la Kuban!

Ianis Zicu îl urmează pe Dan Petrescu în Rusia şi va semna înzilele următoare un contract cu Kuban Krasnodar. Aşa cum ProSport aanunţat în momentul în care Petrescu şi-a reziliat contractul cuUnirea Urziceni, acesta va fi însoţit la noua sa echipă şi dedinamovistul Ianis Zicu.

Astăzi, "Bursucul" a semnat un contract cu formaţia din Liga a douaa Rusiei, iar primul jucător de pe lista sa de achiziţii e chiarmachidonul lui Dinamo.

Mutarea, care se va concretiza cel mai probabil până la finalulanului, este intermediată de fraţii Becali şi va aduce în conturileclubului din "Ştefan cel Mare" 500.000 de euro şi în acelaşi timpva "relaxa" bugetul de salarii al dinamoviştilor cu 200.000 deeuro. Un factor important în luarea deciziei de a semna cu ruşii dela Kuban este că Ianis va lucra acolo cu Dan Petrescu, tehnician ceşi-a manifestat în mai multe rânduri interesul pentru jucătorulcare a mai evoluat de-a lungul carierei la Farul, Inter Milano, ACParma sau Rapid.

Pe lângă Zicu, pe lista de achiziţii a lui Petrescu se mai află doijucători români.

"Obiectivul imediat este să creez o echipă puternică șieficientă, care în doi ani să fie capabilă să revină în prima ligă,iar în al treilea an să lupte pentru cupele europene", aspus Dan Petrescu în momentul prezentării oficiale la noua saformaţie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.