EXCLUSIV - Haos la Oţelul: jucătorii au rămas pe drumuri

11 iun 2013 5101 afişări Liga 1
EXCLUSIV - Haos la Oţelul: jucătorii au rămas pe drumuri

La Galaţi, apele nu mai sunt calme de mult. Problemele apărute în ultimul timp, când de fapt ar fi trebuit să existe siguranţă din partea acţionariatului, afectează pe zi ce trece jucătorii trupei gălăţene.

După ce au fost puşi sub sechestru de către ANAF, fotbaliştii Oţelului au mai primit astăzi o veste greu de acceptat. Mare parte din aceştia a fost anunţată că, la revenirea din vacanţă, nu va mai avea unde să  locuiască şi asta deoarece clubul n-a achitat facturile şi chiriile către proprietarul blocului în care stau "oţelarii". În consecinţă, acesta a tăiat alimentarea cu apă şi a pus sigiliu pe toate apartamentele care erau destinate fotbaliştilor. Printre locatarii afectaţi se numără, în primul rând, străinii Viglianti, Didi, Marquinhos, Joao Felipe Antunes, Grahovac, Stromajer, Ljubinkovic, jucători ce locuiesc împreună cu familiile, dar şi antrenorii secunzi şi Samoel Cojoc şi Gabriel Giurgiu.

Astăzi, începând cu ora 14:00, va avea loc o întâlnire foarte importantă între suporteri , Marius Stan, Remus Pascu şi Narcis Răducan, discuţie care trebuie să includă toate problemele trupei gălăţene,

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.