EXCLUSIV | Florin Costea neagă despărţirea de CFR: "Nu am reziliat nimic, dar nici nu am fost de acord cu micşorarea salariului". Reacţia oficială a clubului: "Contractul a fost reziliat"

25 feb 2015 3136 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Florin Costea neagă despărţirea de CFR: "Nu am reziliat nimic, dar nici nu am fost de acord cu micşorarea salariului". Reacţia oficială a clubului: "Contractul a fost reziliat"

UPDATE 15:00 Administratorul judiciar al CFR-ului, Răzvan Zăvăleanu, spune că Florin Costea este în eroare în ceea ce priveşte rezilierea contractului. Clubul a luat această decizie în baza legii insolvenţei, iar jucătorul a fost înştiinţat oficial.

 "Vreau să precizez că adresa de denunţare a contractului i-a fost trimisă lui Florin Costea, în condiţiile legii insolvenţei", a spus, pentru ProSport, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.


Perioada dificilă prin care trece CFR Cluj, club aflat în insolvenţă şi recent penalizat cu 24 de puncte, afectează fotbaliştii din lotul lui Eugen Trică.

ProSport a scris că primul jucător care a avut de suferit de pe urma intrării în insolvenţă a fost atacantul Florin Costea, cel căruia i s-a propus diminuarea semnificativă a salariului său anual. Într-o declaraţie oferită pentru ProSport, administratorul judiciar al lui CFR Cluj, Răzvan Zăvăleanu, mărturisea că Florin Costea şi CFR s-au înţeles pentru ruperea contractului.

Costea nu a mai dorit să continue colaborarea în termenii propuşi de noi. N-am vrut să minţim pe nimeni şi să propunem salarii pe care ştim că nu le vom mai putea plăti. Noi am vrut ca rezilierea să se încheie înainte de expirarea perioadei de transferuri pentru ca el să-şi poată găsi altă echipă. În cazul în care nu-şi găseşte un alt angajament el poate să se întoarcă la club”, a spus Zăvăleanu.

Contactat de ProSport, fotbalistul oltean a dezminţit categoric informaţia că şi-a reziliat contractul cu echipa clujeană. ”Mie doar mi s-a propus diminuarea salariului şi nu am fost de acord. Nu am reziliat nimic, motiv pentru care eu mă voi prezenta în continuare la antrenamente. Cam atât vreau să declar acum”, a spus Florin Costea. Fostul atacant al Stelei şi al Universităţii Craiova nu a vrut să precizeze procentul exact de diminuare, însă a mărturisit că este unul mare: ”mai mult de jumătate din salariu”. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.