EXCLUSIV | E clar! Ianis Hagi nu va semna cu FCSB: "Poate suporterii din fundul Bârgăului să mai ia de bune 'aruncările' astea ale lui Gigi Becali"

15 mai 2019 3642 afişări Liga 1
EXCLUSIV | E clar! Ianis Hagi nu va semna cu FCSB: "Poate suporterii din fundul Bârgăului să mai ia de bune 'aruncările' astea ale lui Gigi Becali"

Ianis Hagi nu duce lipsă de oferte, fiind dorit inclusiv de către Gigi Becali la FCSB, dar Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului, echipa de care aparţine fotbalistul de 20 de ani, exclude varianta şi a explicat la ProSport LIVE.
   
"Ianis e bine, am băut cafeaua împreună şi apoi se ducea la antrenament. E foarte bine, e în formă şi e concentrat la meciuri şi la ce-l aşteaptă în continuare. Vrea să-şi găsească o echipă care să şi-l dorească cu adevărat şi unde el să simtă că face performanţă.

Factorul financiar apare şi el, dar aruncări din astea de ale lui Gigi Becali nu şi-au rostul...Aruncări pe care doar suporterii de prin fundul Bârgăului să le mai ia de bune. Pentru Ianis la FCSB nu e un mediu prielnic, e exclus să meargă acolo. Oricum, dacă vor mai veni oferte bune vom vinde alţi jucători la FCSB", a spus Cristian Bivolaru la ProSport LIVE.

Gigi Becali a declarat luni că oferă trei milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi. "În capul listei e Ianis. Cea mai bună soluţie pentru el e FCSB, dau mult pe el, dar nu mai mult de trei milioane de euro. Pe Coman am dat trei, pe Nedelcu două, iar Ianis nu e peste Coman acum.

Deci, mai mult de trei milioane de euro nu dau. Ca talent nu e peste Coman, care e peste toţi, dar Ianis e mai ambiţios...Tănase ar putea să joace pe orice post, poate ca mijlocaş central, dar nu ca Ianis, care are şi agresivitate şi mai şi recuperează. Tănase atinge mingea de trei ori, dar Ianis mai pasează din prima, dă goluri de la distanţă, dă pase geniale. Dacă vrea Dumnezeu să fie, să vină. Până acum nu-mi plăce, dar de anul ăsta îmi place de e", a spus Gigi Becali la Pro X.

"După 25 mai, după meciul de cupă, vom încerca să luăm decizii, veniri, plecări, până atunci ne informăm, stăm de vorbă, ne întâlnim cu unul şi cu altul, după aceea vom lua decizii, după meciul de cupă. Ianis e curtat, dar vom lua decizii după 25. Ascultăm, vedem, are oferte, avem şi bani mai mulţi şi bani mai puţini, vom lua o decizie împreună când echipa care îl doreşte pe Ianis foarte tare are un proiect cu el. E un decar, un jucător, important care trebuie să creeze diferenţa, să fie creativ şi cred că a ajuns într-un moment foarte bun şi asta se vede pe teren", a anunţat Gică Hagi după victoria Viitorului cu Astra, 3-0.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.