EXCLUSIV | Doar ei au reuşit să-l sperie pe Camora: "Au fost cei mai grei adversari din acest sezon, să spunem că am avut dureri de cap". Cum îi "alintă" pe jucătorii care l-au "chinuit": "Eu aşa le spun!"

25 mai 2018 10874 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Doar ei au reuşit să-l sperie pe Camora: "Au fost cei mai grei adversari din acest sezon, să spunem că am avut dureri de cap". Cum îi "alintă" pe jucătorii care l-au "chinuit": "Eu aşa le spun!"

La 31 de ani, Mario Camora a fost unul dintre oamenii în care Dan Petrescu şi-a pus baza şi încrederea pentru cucerirea celui de-al patrulea titlu din istoria celor de la CFR Cluj. De şapte ani în Gruia, portughezul a confiscat banda stângă a apărării, a purtat cu mândrie banderola de căpitan şi, în general, nu a avut probleme în a-şi anihila adversarii, indiferent de nume. Cu mici excepţii: cei trei "pitici atomici" de la CS U Craiova!

Unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din istoria recentă a Ligii 1 Betano, lusitanul s-a achitat excelent de atribuţii, s-a apărat cum nu se poate mai bine pe durata unui întreg sezon şi a fost unul dintre marile argumente ale CFR-ului în lupta de la distanţă cu CFR Cluj. Nu doar datorită determinării arătate pe teren, ci şi prin rolul important pe care l-a avut în vestiar.

Dar, pe gazon, a avut şi unele meciuri, patru la număr, în care a simţit că adversarii care-i calcă zona de teren sunt foarte puternici şi greu de ţinut în frâu. S-a întâmplat ori de câte ori a dat ochii cu trioul de excepţie de la CS U Craiova, lucru recunoscut chiar de căpitanul din Gruia: "Cei trei micuţi de la Craiova, micuţii atomici cum le spun eu, ei au fost cei care mi-au dat dureri de cap, să spunem aşa. Au fost cei mai grei adversari, dar e bine că am reuşit să câştigăm titlul", a spus Camora, la ProSport Live, când a fost întrebat despre cei mai grei adversari din acest sezon.

Puşi de Devis Mangia într-o linie ofensivă mobilă, rapidă, capabili toţi trei să scoată oameni din joc, Alex Băluţă, Alex Mitriţă şi brazilianul Gustavo au avut un sezon foarte bun în tricoul celor de la CS U Craiova, marcând împreună nu mai puţin de 37 de goluri. 17 au fost semnate de Băluţă, 14 au purtat amprenta lui Mitriţă, iar Gustavo a înscris de 13 ori.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.