EXCLUSIV | Denis Alibec, făcut ţăndări după gestul de la Cluj: ”Dacă eu îţi întind mâna, cum îţi permiţi să gesticulezi? Analiza o facem după, nu pe bancă sau pe teren”

22 mar 2018 11430 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Denis Alibec, făcut ţăndări după gestul de la Cluj: ”Dacă eu îţi întind mâna, cum îţi permiţi să gesticulezi? Analiza o facem după, nu pe bancă sau pe teren”

O nouă luare de poziţie fermă în disputa pe care Nicolae Dică o are cu Denis Alibec i-a aparţinut lui Edward Iordănescu. Antrenorul Astrei, prezent în cadrul emisiunii ProSport Live de miercuri dimineaţă, a fost provocat de moderator să comenteze situaţia în care unul dintre fotbaliştii schimbaţi reacţionează dur în clipa în care iese pe teren, cu trimitere evidentă la situaţia de la CFR Cluj - FCSB.

Sunt momente şi momente în joc, nu trebuie să inhibăm personalitatea jucătorilor. Dar personalitatea trebuie folosită în interesul echipei. Eu le-am spus, când cineva nu performează şi este schimbat, primul care îi întinde mâna sunt eu. A venit la margine, i-am întins mâna, analiza o facem după, nu atunci pe bancă şi în timpul meciului. Chiar dacă sunt sau nu sunt mulţumit, eu îi întind mâna”, a spus Edi Iordănescu.

Antrenorul a continuat afirmând faptul că are încredere în abilităţile lui Nicolae Dică: ”Dacă eu îţi întind mâna, tu cum îţi permiţi să dai din mâini sau să gesticulezi? Dacă eu sunt alături de tine şi când eşti cel mai bun, dar şi când eşti cel mai slab, tu trebuie să rămâi echilibrat indiferent de decizia mea. Eu am încredere că viaţa lui Dică de antrenor va merge înainte, el şi-a asumat nişte lucruri, ştia unde vine, a fost jucător şi antrenor secund acolo în trecut. Cum îţi negociezi poziţia, asta ţine numai de tine”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.