EXCLUSIV | Contre între Andrei Cristea şi Ionuţ Panţîru în vestiarul Politehnicii. Cei doi jucători excluşi din lot explică de la ce a pornit totul. Reacţia conducerii clubului din Iaşi

18 oct 2018 10262 afişări Comentează şi tu Liga 1
EXCLUSIV | Contre între Andrei Cristea şi Ionuţ Panţîru în vestiarul Politehnicii. Cei doi jucători excluşi din lot explică de la ce a pornit totul. Reacţia conducerii clubului din Iaşi 2 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/17561492/2/andrei-cristea-mediafax-foto-justinel-stavaru.jpg

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Flavius Stoican, a decis să nu-i includă în lotul pentru meciul din deplasare cu CFR Cluj, de vineri seară, de la ora 21:00, din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano, pe doi dintre titularii echipei, căpitanul Andrei Cristea şi fundaşul stânga Ionuţ Panţîru. Cei doi au avut un schimb dur de replici în vestiar, înaintea unui antrenament, iar tehnicianul a ţinut să le ofere ambilor o lecţie şi i-a lăsat acasă.

Cei doi jucători implicaţi în conflict au acceptat să vorbească pentru ProSport despre cele întâmplate în vestiar.

”A fost un conflict verbal între noi, care s-a consumat repede şi s-a stins. Totul a pornit de la faptul că eu i-am atras atenţia lui Panţîru înaintea meciului cu Viitorul asupra unui aspect. El a reacţionat verbal cand i-am reamintit, în vestiar, iar de aici a izbucnit incidentul. Nu a fost nicio bătaie. Decizia de a rămâne acasă a fost a lui Flavius şi o respect”, declarat Andrei Cristea pentru ProSport.

”Totul a pornit de la o dispută verbală între mine şi Andrei Cristea la meciul cu Viitorul. Lui Andrei i s-a părut că i-am răspuns urât, iar după zilele libere avute mi-a reproşat acest lucru în vestiar, pe un ton mai agresiv. L-am rugat să-mi vorbească frumos, iar de aici a început conflictul”, a fost poziţia lui Ionuţ Panţîru.

”S-au contrat ca doi cocoşi, dar se întâmplă multe din astea într-un vestiar”

Oficialii clubului ieşean consideră că Flavius Stoican a luat decizia corectă.

”Flavius a luat decizia corectă în cazul celor doi jucători. Nu a fost nimic grav, se întâmplă foarte multe astfel de incidente într-un vestiar, la fiecare echipă, dar antrenorul trebuie să ia o decizie. Îi dau credit lui Flavius, cred că a luat decizia bună. Dacă eram în locul său, la fel aş fi procedat”, a declarat directorul sportiv Tibor Selymes.

De aceeaşi părere este şi preşedintele Comitetului Director, Leonid Antohi. ”Stoican e şeful în vestiar, iar dacă se întâmplă ceva acolo, el trebuie să ia o decizie. Atmosfera este bună la nivelul vestiarului şi de aceea consider că Flavius a procedat corect lăsându-i acasă pe cei doi jucători. Nu a fost nimic grav, cei doi s-au contract ca doi cocoşi, dar antrenorul trebuie să dea un exemplu şi celorlalţi jucători că este nevoie de disciplină”, a comentat Antohi.

La rândul său, preşedintele executiv Adrian Ambrosie a declarat că incidentul nu a fost atât de serios. ”Nu s-a ajuns la bătaie între cei doi, aşa cum am auzit. Şi-au spus câteva cuvinte pe un ton mai ridicat, apoi s-au aprins un pic, dar totul s-a aplanat rapid, iar cei doi şi-au cerut scuze ulterior. Se întâmplă astfel de dispute în vestiarele tuturor echipelor”, a comentat Adrian Ambrosie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.