EXCLUSIV | Conceicao pune condiţii ca să rămână la CFR. Clujenii sunt pregătiţi pentru un refuz şi lucrează la o revenire surprinzătoare

17 iun 2016 7620 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Conceicao pune condiţii ca să rămână la CFR. Clujenii sunt pregătiţi pentru un refuz şi lucrează la o revenire surprinzătoare
  • Toni Conceicao cere cel puţin cinci transferuri şi stabilitate financiară, pentru a rămâne.
  • CFR nu-i poate satisface dorinţele portughezului şi vrea să-l readucă pe Vasile Miriuţă, dacă Conceicao va pleca.

Anul competiţional ar putea începe cu o schimbare pe banca tehnică a CFR-ului. Şansele ca Toni Conceicao să rămână antrenorul ardelenilor sunt foarte mici. Lusitanul are mai multe oferte din Ucraina şi Portugalia şi va cere condiţii greu de acceptat pentru echipa clujeană, ca să rămână antrenorul CFR-ului. În situaţia în care 12 jucători şi-au terminat contractele sau se discută cu ei rezilierea, portughezul vrea o campanie de transferuri consistentă. În plus cere ca jucătorii importanţi, care au oferte, să nu fie lăsaţi să plece. Este cazul lui Camora, Lopez sau Petrucci.

“Marţi voi veni la Cluj şi voi avea o discuţie cu conducerea. Vedem ce se va decide. Nu ştiu încă dacă voi rămâne sau nu. Voi cere nişte condiţii pentru a rămâne. Îmi doresc 5-6 jucători noi, pentru că altfel nu se poate. E important şi să rămână jucătorii vechi. Voi vedea ce spune conducerea şi după asta voi lua o decizie. Este adevărat că am oferte, dar sunt un om de caracter şi voi discuta prima dată cu CFR, aşa cum am promis”, a spus Toni Conceicao, pentru www.prosport.ro.

Miriuţă, în “joc de glezne”

Este greu de crezut că CFR va putea satisface dorinţele portughezului. Clujenii speră să vândă cel puţin un jucător, pentru a-şi consolida bugetul şi nu vor accepta să plătească salarii mari pentru jucătorii noi. În aceste condiţii, oficialii CFR-ului au pregătit varianta de înlocuire a lui Toni Conceicao. Vasile Miriuţă este antrenorul care a fost contactat de CFR, pentru discuţii preliminare. Acesta a devenit liber de contract după despărţirea de Enegie Cottbus. Miriuţă a mai fost antrenorul CFR-ului între 2013 şi 2014, când a avut cea mai bună perioadă din cariera de antrenor cu o medie de 1.76 de puncte pe meci. Problemele financiare de la echipă l-au făcut atunci să plece la ETO Gyor, în Ungaria, dar a rămas în relaţii bune cu oficialii CFR-ului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.