EXCLUSIV | CFR atacă: "Impresarul vrea să ia bani de pe urma lui Omrani". Dezvăluiri incredibile ale clujenilor: "Avocatul fotbalistului e avocatul FCSB" + suma pentru care s-ar putea face mutarea

23 mai 2018 9182 afişări Liga 1
EXCLUSIV | CFR atacă: "Impresarul vrea să ia bani de pe urma lui Omrani". Dezvăluiri incredibile ale clujenilor: "Avocatul fotbalistului e avocatul FCSB" + suma pentru care s-ar putea face mutarea

Directorul sportiv al lui CFR Cluj, Bogdan Mara, a adus noi detalii despre scandalul izbucnit la finalul sezonului, care-l are în prim-plan pe Bilel Omrani. În ultima sa intervenţie, la ProSport Live, oficialul campionilor a susţinut că francezul va rămâne la echipă şi nu va pleca pentru mai puţin de 2 milioane de euro. 

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a decis că semnătura prin care Omrani şi-ar prelungi contractul cu CFR Cluj este falsă. Aşadar, jucătorul va deveni liber de contract în această vară, motiv pentru care FCSB e gata să-l achiziţioneze pe francez. Impresarul jucătorului a fost contactat de ProSport după publicarea documentului şi a declarat că în proporţie de 99%, Omrani va semna cu FCSB.

Mara susţine că falsificarea semnăturii ar fi însemnat o muncă meticuloasă şi a dat asigurări că semnătura lui Omrani este reală: "Este semnătura lui Omrani sută la sută şi asta se va demonstra. Milion în milion că e semnătura lui. Mergem la TAS, în proces penal, până în pânzele albe mergem... nu avem emoţii nici măcar unu la sută. Acest aşa zis impresar nu a fost când a venit la CFR şi a semnat. Când a semnat,  clubul era în insolvenţă. Contract semnat şi de administratorul judiciar. Sunt trei exemplare de contract a câte 14 pagini, cât de bun să fii să falsifici atâtea semnături? Pentru că se semnează fiecare pagină!

Nu am vorbit cu Omrani. El mai are un an contract. Am discutat să prelungim, să-i mărim salariul, nu s-a întâmpalt tot din cauza impresarului. Câştigă 5.500 de euro pe lună când putea mai mult. Va fi jucătorul nostru şi se va demonstra acest lucru. Dacă cine vrea să-l cumpere, să discute cu CFR-ul. Are contract cu noi! Sunt stipulate două milioane de euro în contract, sub suma asta nu poate pleca. Noi nu vrem să-l vindem". 

Iar impresarul jucătorului a fost adus în discuţie de oficialul CFR, care a subliniat faptul că jucătorul e apărat în acest caz de Dan Idiţă, un apropiat al clubului FCSB: "Va rămâne la noi cu orice risc. Există disciplină, ordine. Există bani şi linişte. Nu ne-a costat niciun ban Omrani. Nu cred că îşi permite să stea un an, la 23 ai lui, să nu joace? Dar nu se ajunge aici. I-am propus un nou contract, dar acest impresar avea alte legături şi alte contacte cu alte cluburi... el credea că va lua bani, credea că Omrani e liber de contract. Impresarul vrea doar să ia bani de pe urma lui. Omrani e un băiat foarte bun, depinde de grupul în care este. Decizia finală se va afla la comisii, iar lucrurile vor intra pe făgaşul normal.

Domnul Becali mereu ne atacă. Înainte de meciul cu noi spunea că Omrani e jucătorul FCSB-ului, cu Craiova zicea că-l ia pe Screciu... nu ar trebui să se întâmple aşa ceva. Avocatul lui Omrani e avocatul FCSB (n.r. - Dan Idiţă, apropiat al FCSB şi al soţiei lui Laurenţiu Reghecampf).

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.