EXCLUSIV | "Câinii", model de urmat pentru un alt club de tradiţie din România! "De asta e Dinamo unde e, nu neapărat pentru că are cel mai bun lot!"

25 iul 2017 8904 afişări Liga 1
EXCLUSIV | "Câinii", model de urmat pentru un alt club de tradiţie din România! "De asta e Dinamo unde e, nu neapărat pentru că are cel mai bun lot!"

U Cluj a promovat în liga a treia după ce practic a luat-o de la zero, iar Adrian Falub este încântat de proiectul ardelenilor. Fost antrenor al "Şepcilor Roşii", în două rânduri, Falub este încântat de faptul că noul proiect de la Cluj se axează pe fostele glorii ale clubului şi îi dă exemplu pe cei de la Dinamo.

În conducerea clubului dinamovist se regăsesc foşti jucători importanţi din "Ştefan cel Mare", motiv pentru care şi suporterii au rămas alături de echipă indiferent de rezultate.

"Mă bucur că 'U' s-a întors la origini. Încearcă să-şi recapete identitatea cu jucători care au crescut acolo. U Cluj rămăsese în ultimul timp fără niciun jucător crescut de club. Asta însemna U Cluj, spiritul, era echipa oraşului. Avem exemplul lui Dinamo unde toată organigrama clubului este formată din foşti jucători. De asta este Dinamo unde este, nu neapărat că are cel mai bun lot. De asta are şi cea mai frumoasă galerie, cei mai mulţi ultraşi", a declarat Adrian Falub la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.