EXCLUSIV | "Bătaie" la antrenori: trei pe un loc. Plus reacţia intresantă a lui Prunea când a fost întrebat cine e fotbalistul român al anului 2018

24 dec 2018 4382 afişări Liga 1
EXCLUSIV | "Bătaie" la antrenori: trei pe un loc. Plus reacţia intresantă a lui Prunea când a fost întrebat cine e fotbalistul român al anului 2018

Fostul mare portar al naţionalei, Florin Prunea, a acceptat la ProSport LIVE provocarea de a nominaliza cei mai buni români la trei capitole în 2018: antrenor, fotbalist şi sportiv. Dacă la ultimele două secţiuni bucureşteanul în vârstă de 50 de ani nu a clipit când a scos în evidenţă preferaţii săi, la categoria antrenori a inclus trei tehnicieni.

"Titlul de cei mai buni antrenori cred că li se cuvine celor care au avut performanţă. Aici intră Dan Petrescu, Eugen Neagoe şi Ladislau Boloni", spune Prunea. Fost membru al Generaţiei de Aur, goalkeeperul crescut în Ştefan cel Mare consideră că cel mai bun fotbalist din ţară e liderul de la U21, portarul de la Genoa. "Ionuţ Radu! Evoluţiile de la România U21 îl încadrează în topul celor mai buni fotbalişti români. A fost crescut afară, ca majoritatea fotbaliştilor de la U21, şi se vede. Halep se menţine numărul 1 în lume. În sporturile de echipă nu mai existăm!", a spus Prunea, la ProSport LIVE.

România joacă la CE U21 din  Italia şi San Marino (16-30 iunie) în Grupa C alături de Franţa, Anglia şi Croaţia.

Simona Halep a terminat 2018 pe primul loc în ierarhia WTA.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.