Exclusiv Băbuţan, la loc comanda: 'Sunt convins că Tg. Mureş se poate clasa în primele zece'

22 oct 2011 1422 afişări Liga 1
Exclusiv Băbuţan, la loc comanda: 'Sunt convins că Tg. Mureş se poate clasa în primele zece' Exclusiv Băbuţan, la loc comanda: 'Sunt convins că Tg. Mureş se poate clasa în primele zece'

Situaţia dificilă în care se află FCM Târgu Mureş, l-a determinat pe Aurelian Băbuţan să revină în postul de director general al echipei, după ce acum o lună fusese demis din funcţie, în urma unui 1-1 împotriva Universităţii Cluj.

"Am revenit de trei zile la echipă, dar nu am vrut să fac public acest lucru, ca să nu apară tensiuni în jurul echipei. Sper să redebutez cu o victorie, fiindcă eu cred cu tărie că FCM poate termina în primele zece. Dacă echipa ar fi mers bine după plecarea mea nici nu m-aş fi gândit să revin, dar la greu este normal să dau o mână de ajutor. Totul li se datorează jucătorilor, care m-au convins să le fiu alături", a declarat Băbuţan pentru ProSport.

Referitor la colaborarea cu Tibor Selymes, directorul general se arată încântat: "Tibi a venit când nu mai eram la echipă, dar tocmai eu am fost cel care l-a recomandat. Sunt convins că vom colabora foarte bine în atingerea obiectivului propus: obţinerea unui punctaj superior celui de anul trecut. În niciun caz nu ne-am trasat ca ţintă doar salvarea de la retrogradare".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.