EXCLUSIV | Astra s-a înţeles cu un club arab pentru transferul lui Budescu: "Acum urmează cea mai grea parte, negocierea cu jucătorul!" De ce e Lovin personajul cheie al afacerii

25 mai 2017 6798 afişări Liga 1
EXCLUSIV | Astra s-a înţeles cu un club arab pentru transferul lui Budescu: "Acum urmează cea mai grea parte, negocierea cu jucătorul!" De ce e Lovin personajul cheie al afacerii

Bogdan Apostu e cel care a intermediat discuţiile dintre Constantin Budescu şi cluburile din zona arabă. Apostu, fost jucător la Oţelul, UTA, Petrolul sau U Cluj, actualmente agent FIFA, a declarat că cluburile au ajuns la un numitor comun. Partea cea mai grea a negocierilor abia acum urmează: convingerea jucătorului să accepte oferta.

Apostu a precizat şi cine are cea mai mare putere de convingere asupra lui Budescu: Florin Lovin. Cei doi sunt foarte buni prieteni, iar Apostu a dezvăluit că Lovin va alege cariera de impresar după ce se va retrage din cariera de jucător, la finalul acestui sezon.

"Budescu este un fotbalist pe cale de dispariţie. E un fotbalist cum nu prea mai aveam, joacă spectaculos. Este un fel de Hagi, de Sânmărtean... Am adus celor de la Astra o ofertă de transfer din partea unui club arab, vom mai negocia şi astăzi. Până la urmă s-a ajuns la un acord între cluburi, s-a trecut de prima parte, dar urmează partea mai grea, negocierea contractului lui Budescu.

Budescu este un jucător capricios pe care trebuie să-l înţelegi, să-i dai încredere. Este mai greu să se adapteze rigorilor unui club ca Steaua, dar acesta este genul lui.

Lovin îşi va încheia cariera în această vară şi probabil că va îmbrăţişa şi el această meserie. Poate că în viitor, Lovin îl va reprezenta pe Budescu pentru că sunt prieteni buni, sunt colegi de cameră. Lovin poate să intermedieze discuţiile cu Budescu, dar din punct de vedere financiar decizia finală va fi a lui Budescu", a declarat Bogdan Apostu la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.