EXCLUSIV | "Am dat un antrenor la Steaua şi l-am dat şi gratis!". Detalii despre tehnicianul din acte instalat de Becali: "I-am spus că eram în Liga 3, cerea casete despre fotbalişti"

26 mai 2017 16055 afişări Liga 1
EXCLUSIV | "Am dat un antrenor la Steaua şi l-am dat şi gratis!". Detalii despre tehnicianul din acte instalat de Becali: "I-am spus că eram în Liga 3, cerea casete despre fotbalişti"

Invitat la ProSport Live, preşedintele Cetăţii Deva, Cristi Bobar, a vorbit despre antrenorul din acte al FCSB-ului, Viorel Tănase. Adus la vicecampioană pentru a-i fi paravan lui Nicolae Dică, cel care nu are licenţa PRO, antrenorul a primit numai cuvinte de laudă din partea oficialului cu care a colaborat la echipa din Liga 3. 

După plecarea lui Reghecampf în zona Golfului, alesul lui Becali a fost Nicolae Dică. Deşi nu are licenţă PRO, fostul decar din Ghencea va decide de pe banca tehnică, Viorel Tănase fiind antrenorul din acte al FCSB-ului. Antrenorul de 46 de ani a fost principal pentru jumătate de an la echipa din Liga 3, Cetate Deva, iar preşedintele de acolo a subliniat câteva calităţi ale acestuia: "Am dat un antrenor la Steaua şi l-am dat şi gratis. Am lucrat cu Viorel Tănase câteva luni de zile şi am rămas surprins că a ajuns antrenor principal acolo în acte, chiar dacă Dică este antrenor principal. Este un antrenor profesionist, mă bucur că a ajuns acolo şi va fi un om util în staff-ul echipei".

Cristi Bobar a dat câteva exemple despre seriozitatea de care a dat dovadă Viorel Tănase la Cetate Deva: "La Deva a avut rezultate bune, eu l-am adus mai târziu, după 5-6 etape. Am avut recomandări bune, inclusiv de la Marius Stan. Dacă ne-am contrazis de câteva ori, asta a fost tema discuţiei: studiază foarte mult adversarul. Şi i-am zis: 'Tase, suntem în liga a treia aici!'. Cerea casete despre ei. Erau jucători care veneau de la muncă, nu avea cum să semene un meci cu altul. Era prea profesionist pentru un asemenea nivel. Este foarte pasionat de ceea ce face", a declarat Cristi Bobar la ProSport LIVE.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.