Eugen Neagoe rămâne la Sepsi, dar 6 jucători au fost daţi afară

6 iun 2018 9909 afişări Liga 1
Eugen Neagoe rămâne la Sepsi, dar 6 jucători au fost daţi afară ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut un playout de vis. Echipa a reuşit să se salveze de la retrogradare, deşi s-au adus mulţi fotbalişti în a doua parte a sezonului.

Sepsi este, poate, cea mai surprinzătoare echipă în prinţa evoluţiei din a doua parte a sezonului. Principalul motiv al prestaţiilor pozitive a fost antrenorul echipei, Eugen Neagoe, care a avut de gestionat o situaţie complicată. Chiar dacă a primit mulţi jucători într-un timp scurt, tehnicianul a reuşit să creeze o echipă puternică, cu un joc plăcut şi cu rezultate foarte bune. În ciuda faptului că a reuşit să revitalizeze echipa după sezonul regulat, Neagoe a vrut să plece, dar a fost întors de oficialii clubului. Într-o intervenţie telefonică, directorul sportiv al lui Sepsi, Ianoş Bokor, a spus că antrenorul a semnat prelungirea.

“Antrenorul Eugen Neagoe şi-a prelungit contractul cu noi şi suntem foarte bucuroşi”- a declarat oficialul pentru DigiSport.

La începutul acestei luni se discutase asupra posiblităţii ca Neagoe să plece la Astra Giurgiu, rămasă şi ea fără antrenor după plecarea lui Gigi Mulţescu. În vederea pregătirii viitorului sezon, Sepsi a renunţat la şase jucători: Benjamin Kuku, Dalmau, Constantin Dima, Nick Ross, Alex Gorin şi Filipe Oliveira.  

În primul ei sezon în Liga 1 Betano, Sepsi s-a clasat pe locul 3 în playout, după Dinamo şi Botoşani.


Articol scris de Răzvan Stîngă

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.