Euforie pentru Gigi Becali, după ce a învins Craiova! Finanţatorul FCSB vede din nou locul 1: "Sunt semne că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul". Fotbalistul pe care l-a lăudat: "E ca pe vremuri"

5 mai 2019 16252 afişări Liga 1
Euforie pentru Gigi Becali, după ce a învins Craiova! Finanţatorul FCSB vede din nou locul 1: "Sunt semne că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul". Fotbalistul pe care l-a lăudat: "E ca pe vremuri"

FCSB a învins cu 2-0 (1-0) Craiova duminică, în deplasare, în cea de-a 8-a etapă din play-off-ul Ligii 1, iar Gigi Becali speră din nou la titlu, mai ales că norocul a ţinut cu echipa sa, conform spuselor finanţatorului vicecampioanei. 

Gigi Becali şi-a început intervenţia diferit faţă de precedentele. Omul care controlează FCSB a fost fericit şi mulţumit de ce a văzut pe teren, în victoria cu 2-0 la Craiova, şi l-a evidenţiat pe Junior Morais: "Războinicii mi-au plăcut, atitudinea s-a văzut de când am intrat pe teren. Sunt şi ei oameni, presiunea e mare la Craiova. Faptul că am câştigat... Jos pălăria! Presiunea e că n-ai voie să nu câştigi meciul! Dacă iei un gol, după aia... Îţi dai seama! Eu sunt mulţumit! Junior Morais joacă precum ceasul, e exact cum era pe vremuri, la Astra. De vreo 4-5 etape. S-a văzut dăruirea echipei, nu ai ce să zici. Când câştigi 2-0 şi după lupta care s-a dat... Am avut mult noroc, nu că am avut puţin! În fiecare zi mă duc la Biserică!"

N-au lipsit apelurile la Divinitate, iar la final, după atâta tensiune, latifundiarul s-a declarat stors de puteri. "Astea sunt semne, părerea mea! Sunt semne că Dumnezeu vrea să ne dea nouă titlul, cred! Craiova dacă joacă aşa cum a jucat cu noi, în seara asta, îi bate pe CFR! Până acum, pe cuvânt, n-am avut emoţii. Până la meciul din seara asta. Am avut puterea să mă stăpânesc. Au avut şi mari ocazii ei. Am avut emoţii aşa de mari că sunt obosit, am obosit. Acum vreau să mânânc ca să-mi revin. Sunt obosit rău, n-am putut să odihnesc", a afirmat finanţatorul FCSB la DigiSport. 

Clasament play-off:

* un meci mai puţin

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.