Enache, îngrijorat înainte de primul meci oficial din 2018. "Nu îi simt aşa cum aş fi vrut pe jucători". Noile achiziţii s-ar putea regăsi toate pe bancă

3 feb 2018 1906 afişări Comentează şi tu Liga 1
Enache, îngrijorat înainte de primul meci oficial din 2018. "Nu îi simt aşa cum aş fi vrut pe jucători". Noile achiziţii s-ar putea regăsi toate pe bancă

Antrenorul Costel Enache este îngrijorat după stagiul de pregătire din Turcia. FC Botoşani a jucat patru meciuri amicale, a pierdut trei şi a înregistrat un rezultat de egalitate.

Tehnicianul botoşănean nu este foarte mulţumit de cum a arătat echipa în meciurile amicale din Turcia, dar are încredere că elevii săi vor fi mult mai motivaţi în meciurile oficiale. Primul îl vor disputa duminică, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu Juventus Bucureşti.

„Nu îi simt aşa cum aş fi vrut. Mi-aş fi dorit mai multă concentrare, mai mare responsabilitate, dar trebuie să-i înţeleg, poate suntem într-un moment în care cu toţii trăim mai intens. Rămâne să mă bazez pe jucătorii mei, de câte ori a fost nevoie, au dat dovadă că sunt acei oameni care îşi doresc foarte mult şi ştiu ce au de făcut”, a declarat Costel Enache.

Noile achiziţii nu au impresionat în amicale

În această iarnă, FC Botoşani a adus cinci jucători care ar trebui să aducă un plus de valoare echipei. Este vorba de Mircea Axente, Bojan Golubovic, Vlad Achim, Cătălin Golofca şi Florin Acsinte. Aceştia nu au impresionat în cantonamentul din Turcia şi rămâne de văzut care dintre ei vor fi titulari în meciul cu Juventus.

„Nu e chiar simplu ca în trei săptămâni să integrezi nişte jucători. Nici măcar uman nu poţi să faci. Nu am avut la dispoziţie foarte mult timp. Nici vremea nu a fost una favorabilă din momentul în care am revenit în ţară. Cred că prima perioadă este decisivă din punct de vedere al angajamentului, atitudinii, determinării. Aştept mai mult şi de la Cătălin Golofca. Lucrurile de genul ăsta nu îţi dau un confort mental, te afectează. Îmi doresc ca el să treacă repede peste momentele dificile prin care a trecut, să-şi găsească o nouă motivaţie şi să vină cât mai rapid în sprijinul echipei”, a mai precizat tehnicianul.

Chiar dacă jocul echipei nu este aşa cum şi-ar dori Costel Enache, tehnicianul spune că are un lot mai valoros ca în prima parte a campionatului.
„Nu suntem mai jos. Eu consider că ne-am întărit faţă de ce am avut în tur. Am adus jucători care se mulează mai bine pe modelul de joc”, susţine Costel Enache.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.