Elvir Koljic, poza de mii de like-uri de la recuperare: „Pas cu pas, zi de zi” | FOTO

Autor: Bogdan Savin Publicat: 25 Oct. 2020, 20:11 Liga 1
Elvir Koljic, poza de mii de like-uri de la recuperare: „Pas cu pas, zi de zi” | FOTO

Elvir Koljic, accidentat la meciul cu Poli Iaşi, a fost operat la data de 4 octombrie și e în plin proces de recuperare.

Craiova a obţinut a şasea victorie consecutivă în Liga 1, după ce s-a impus în fața celor de la Poli Iași, 1-0, dar, partida a fost marcată de accidentarea groaznică a lui Elvir Koljic. Marius Mihalache i-a produs o fractură de peroneu.

„Pas cu pas, zi de zi” e postarea celor de la Craiova, fotografia cu vedeta oltenilor primind mii de like-uri, plus zeci de mesaje și distribuiri.

koljic craiova accidentare
foto: facebook.com/UCVOficial

Elvir Koljic, prima fotografie după operație. „«Dragonul» nostru a început astăzi procesul de recuperare”

„Dragonul nostru a început astăzi procesul de recuperare și sperăm să fie alături de noi în cantonamentul de iarnă. Forza Elvir!”, era mesajul de pe pagina clubului din Craiova.

„Koljic a fost operat, a reușit, a fost externat, e la un hotel aproape de zona unde face recuperarea. Ramâne acolo o perioadă. 1 lună și jumătate nu are voie să pună piciorul jos. De fapt, el a început recuperarea de acum, la o zi sau două. Păcat că nu e acum și el cu noi, am fi fost și mai puternici”, declara Sorin Cîrțu.

Ovidiu Mihalache, prima reacție după ce a fost suspendat 8 etape. „Regret enorm!” Când revine pe teren

Comisia de Disciplină a luat decizia în cazul lui Ovidiu Mihalache după ce l-a accidentat grav pe Elvir Koljc în meciul Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 1-0.

„După cum am spus și în declarațiile anterioare, regret enorm accidentarea lui Koljic! Știu foarte bine ce înseamnă pentru un jucător o accidentare, de aceea am să regret întotdeauna acel moment nefericit când s-a produs faultul. Nu sunt în măsură să critic decizia comisiei, însă, în opinia mea, suspendarea pe care am primit-o este puțin cam aspră, dat fiind faptul că în niciun moment nu am intenționat să comit faultul, părere pe care nu mi-o exprim doar eu, ci și-au exprimat-o atât experții în domeniu, cât și medicii, a spus Mihalache.
  • Elvir Koljic a suferit o fractură supramaleolară de peroneu, dar a avut și ligamentele rupte de la nivelul gleznei
Autor: Bogdan Savin Publicat: 25 Oct. 2020, 20:11 Liga 1
Pe aceeași temă