Eficienţă maximă! FC Vaslui - Pandurii 3-1

26 nov 2010 70 afişări Comentează şi tu Liga 1
Eficienţă maximă! FC Vaslui - Pandurii 3-1 LIVE TEXT FC Vaslui - Pandurii 3-1! Costin reface diferenţa cu un şut din careu! 16 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7752900/3/j4r2696.jpg

După un meci destul de slab în faţa Sportului, moldovenii aveaunevoie aseară de victorie ca de aer în meciul cu Pandurii, mai alesîn condiţiile în care duminica viitoare trebuie să dea piept cuRapidul. Şi au obţinut-o cu 3-1, fără niciun fel de emoţii.

Primele minute ale partidei de aseară au aparţinut mai degrabăoltenilor, Stromajer hărţuindu-i non-stop pe Papp şi Cânu, ocaziileneîntârziind să apară. Din păcate pentru elevii lui Grigoraş,galben-verzii au fost în zi de graţie. Iar când jocul părea săcurgă spre un 0-0 pe tabelă la pauză, Wesley a deschis scorul dupăo fază care nu anunţa aproape nimic.

Moralul oltenilor se clătina şi a căzut de tot în ultimul minut alreprizei, când Bello a răsucit cuţitul în rană, marcând dintr-ocentrare a lui Gheorghiu. După pauză, "pandurii" au părut că pot sărevină în meci după golul superb al lui Voiculeţ. Vasluieniin-aveau de gând însă să rateze o victorie de care erau atât deaproape. Costin a închis tabela în minutul 50 din centrul careuluide 16 metri şi a dus Vasluiul pe podium cel puţin până la
finalul meciului de astăzi al Rapidului.


CLICK AICI pentrucomentariul text

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.