Efectele play-out-ului se vor vedea în scurt timp! Ce se întâmplă la Dinamo după dezastrul din acest sezon

13 mar 2018 6060 afişări Liga 1
Efectele play-out-ului se vor vedea în scurt timp! Ce se întâmplă la Dinamo după dezastrul din acest sezon

Dinamo a rămas cu un singur obiectiv în acest sezon, acesta fiind locul 7, primul din play-out, după ce "câinii" au fost eliminaţi şi din Cupa României de CS U Craiova, competiţie care le-ar fi asigurat prezenţa în Europa, dacă ar fi câştigat trofeul. În urma eşecului din sezonul 2017-2018, preşedintele clubului, Alexandru David, a admis că va avea loc o rectificare bugetară pentru sezonul următor. 

Cum banii din play-out sunt mult mai puţini faţă de premiile din play-off, Dinamo va apela la vechea strategie şi din sezonul următor. Conducerea a hotărât ca banii să fie tăiaţi, astfel că în "Ştefan cel Mare" va urma o nouă politică low-cost: "Lucrurile sunt foarte clare şi lumea şi suporterii trebuie să înţeleagă. Domnul Negoiţă este ferm, clubul trebuie să se autosusţină. În condiţiile în care vom avea o rectificare bugetară pentru sezonul viitor, din cauza rezultatelor de anul acesta, adică vom avea încasări mai mici, trebuie să existe un echilibru", a spus David la DigiSport. 

De asemenea, oferta lui Ionuţ Negoiţă încă este în picioare: "Politica nu se schimbă, domnul Negoiţă este foarte hotărât ca Dinamo să meargă înainte până când se va ivi o posibilitate ca acest club să fie preluat de altcineva, care pate să facă mai mult. Eu înţeleg că sunt foarte mulţi cei de pe margine care comentează şi sunt foarte vocali, legende, mai puţin legende... Îşi doresc mai mult, să facă mai mult! Există o uşă deschisă pentru toţi. Se fac asociaţii, să se ducă să cotizeze, să cumpere acţiuni, să facă mai mult pentru Dinamo. De vorbit, e foarte uşor", a mai spus preşedintele clubului pentru sursa citată. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.