Edi Iordănescu s-a despărţit oficial de Pandurii. Narcis Răducan: "În două zile vom anunţa noul antrenor!"

20 iun 2016 5187 afişări Liga 1
Edi Iordănescu s-a despărţit oficial de Pandurii. Narcis Răducan: "În două zile vom anunţa noul antrenor!"

Preşedintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a anunţat, luni, că Edward Iordănescu nu mai este antrenorul echipei, iar în două zile va fi numit un nou tehnician. Pandurii vor reprezenta România în Liga Europa şi intră în competiţie în turul 3 preliminar.

„Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deşi mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an şi jumătate încununată cu o prezenţă europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiţi, pentru că am făcut performanţă împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu şi în mod special pentru că dezamăgesc suporterii care sigur aşteptau continuitate, cred totuşi că e decizia corectă.

Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis şi factorii de decizie. Sunt un antrenor care se ghidează după principii şi cred că trebuie început un alt proiect în alte condiţii, cu alte obiective şi probabil cu alţi oameni implicaţi. De aceea nu-mi rămâne decât să mulţumesc factorilor de decizie, conducerii administrative, jucătorilor, suporterilor şi tuturor celor care au fost implicaţi în proiectul Pandurii, să urez mult succes clubului în continuare şi să asigur toţi târgujienii că Pandurii va rămâne mereu în inima mea! Hai Pandurii!”, a precizat Edward Iordănescu, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului gorjean.

Preşedintele Narcis Răducan l-a felicitat pe Edi Iordănescu pentru munca depusă la Pandurii şi pentru rezultate şi a anunţat că în două zile va fi numit un nou antrenor.

„Toate felicitările pentru ceea ce a făcut Edi într-un an şi jumătate. A ridicat echipa din zona retrogradării şi a adus-o pe o poziţie de gală, turul 3 în Europa League. Din păcate azi a spus NU continuării în condiţii speciale, a luptei şi cu problemele şi realităţile întregului fotbal românesc. Îi doresc să plece într-un campionat unde nu există această uzură mentală care l-a marcat aici.

În două zile vom anunţa noul antrenor pe care suporterii noştri îl vor susţine la fel de intens. În cel mai scurt timp vor veni antrenori şi jucători cu entuziasm şi dornici să lucreze la acest nivel, să continue munca începută de Edi”, a precizat Răducan.

Pandurii Târgu Jiu va participa în Europa League, dar nu se ştie încă pe ce buget se va baza în sezonul următor şi ce jucători îşi va permite să păstreze. Toate aceste probleme au venit după ce Complexul Energetic Oltenia - principalul sponsor - a anunţat că-şi retrage sprijinul.

Sursa: MEDIAFAX

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.