E transferul zilei în Liga 1! Fotbalistul şi-a dat acordul în urmă cu scurt timp şi pleacă la noua echipă. Toate detaliile afacerii

20 feb 2019 26053 afişări Liga 1
E transferul zilei în Liga 1! Fotbalistul şi-a dat acordul în urmă cu scurt timp şi pleacă la noua echipă. Toate detaliile afacerii Sursa: Facebook Sepsi OSK
  • Presaţi de datorii şi de posibilitatea neprimirii licenţei pentru sezonul următor, oficialii clubului Poli Iaşi sunt nevoiţi să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători din acest sezon. Sepsi Sf. Gheorghe a făcut, marţi, o ofertă scrisă pentru mijlocaşul costarican Dyan Flores, aflat în ultimele luni de contract, iar conducerea Iaşiului este dispusă să renunţe la golgeterul său pentru suma de 100.000 de euro.

UPDATE S-a făcut transferul! Iaşiul va primi de la Sepsi 90.000 de euro plus un procent de 20 la sută dintr-un transfer ulterior pentru Dylan Flores.

Costaricanul Dylan Flores şi-a dat acordul pentru a pleca la Sepsi Sf. Gheorghe, unde va avea un salariu de aproximativ 8.500 de euro. Flores a plecat deja spre Sf. Gheorghe, după o discuţie pe care a avut-o în cursul dimineţii cu preşedintele executiv Adrian Ambrosie şi dacă nu vor apărea probleme de ultim moment legate de salariu, va semna astăzi cu Sepsi.

Clubul ieşean va primi de la Sepsi suma de 90.000 de euro şi va păstra un procent de 20 la sută din proprietatea jucătorului. Din suma de 90.000 de euro, ieşenii vor achita 10.000 de euro impresarului fotbalistului, conform unei clauze.


Presaţi de datorii şi de posibilitatea neprimirii licenţei pentru sezonul următor, oficialii clubului Poli Iaşi sunt nevoiţi să renunţe la unul dintre cei mai importanţi jucători din acest sezon. Sepsi Sf. Gheorghe a făcut, marţi, o ofertă scrisă pentru mijlocaşul costarican Dyan Flores, aflat în ultimele luni de contract, iar conducerea Iaşiului este dispusă să renunţe la golgeterul său pentru suma de 100.000 de euro.

”Ieri am primit o ofertă pe adresa clubului pentru Dylan Flores, de la Sepsi Sf. Gheorghe. În situaţia în care suntem acum, avem nevoie urgentă de bani pentru a achita datoriile presante la stat şi pentru a lua licenţa. Managementul aşa zisului investitor a dus clubul într-o situaţie critică din punct de vedere financiar şi avem nevoie urgentă de bani pentru a acoperi datoriile. Avem de plătit până la sfârşitul lunii suma de 500.000 de lei la stat pentru a lua licenţa. Dacă vom primi o sumă de bani apropiată de datoria pe care o avem noi de achitat la stat, îi dăm drumul lui Flores”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

50.000 de euro oferta iniţială, Poli a cerut dublu şi procent

Conform unor surse din club, prima ofertă făcută de Sepsi pentru Dylan Flores a fost de 50.000 de euro, dar oficialii din Copou au solicitat 100.000 de euro şi 20 la sută dintr-un transfer ulterior. Iniţial, ieri, imediat după primira ofertei din partea lui Sepsi, Flores a refuzat să-şi dea acordul pentru un transfer, cel mai probabil fotbalistul costarican fiind nemulţumit de salariul oferit de către clubul din Sf. Gheorghe. În cazul în care cele două părţi vor ajunge la un acord în privinţa salariului, Flores ar putea semna astăzi cu Sepsi.

Conform aceloraşi surse, preşedintele Ambrosie i-a propus lui Flores prelungirea contractului scandent în vară, dar fotbalistul a solicitat un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, mult peste posibilităţile clubului ieşean.

”În aceste condiţii, ar fi mai bine să lum o sumă de bani acum pe Flores, decât să-l pierdem liber în vară. Oricum, Dylan nu va juca cu CFR Cluj, fiind suspendat. Noi i-am propus prelungirea contractului, dar a solicitat un salariu pe care noi nu i-l putem oferi. La ora 10.30 îl aştept la birou pe Flores, pentru a discuta despre posibilul său transfer la Sepsi”, a completat Ambrosie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.